make it your way // Posterstore.

//Reklame & Samarbejde med Posterstore.

Hello sweeties! Så kan jeg ENDELIG fortælle jer om det fantastiske samarbejde jeg har fået med skønne posterstore, som virkelig er en fantastisk hjemmeside, med de smukkeste plakater og jeg kan virkelig forkæle jer denne gang, med den lækreste rabatkode! Jeg elsker at lave mit hjem om og det gælder både i det store og små, og når man snakker om det der kan gøre den kæmpe forskel, så er det altså plakater! Selv det bare at skifte nogle få plakater ud, kan ændre hele rummet + så har jeg en lidt stor plan for mit walk in clothes i den nærmeste fremtid, og nu har jeg fået alle de plakater til rummet, som gør det endnu mere magisk! Jeg føler nemlig rummet i og for sig er færdigt og godt, men der er stadig få ting der ikke spiller og ting jeg mangler, som lige gør det helt færdigt - så jeg arbejder på sagen, og i skal som sagt nok få det at se, når jeg er færdig!

Men Posterstore har de vildeste plakater, til ingen penge, specielt med den lækre rabatkode, som jeg har fået til jer! I kan nemlig spare 50% på hele webshoppen (pånær selection), med min kode: nicoline50. Det gælder rammer, og alt hvad hjemmesiden indeholder, og der er bare en masse fine! Hvis i kunne tænke jer at se de plakater jeg har udvalgt, så kan i tjekke min nye IGTV ud lige nu, inde på Instagram (Nicolinepraus), hvor jeg viser alle plakaterne frem og fortæller historien bag - og så er der vidst ikke så meget andet at sige, end god shopping!

Skriv gerne hvad i klikke hjem, hvis i gør, da jeg er en smule nysgerrig efter at se, hvad der falder i jeres smag! Jeg er jo til det mere fashion, kaffe og lyserøde, men hvad med jer? Kender i til posterstore?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer