May Wanties

Måske Er Jeg God Nok..

dsc00982

//Morgenkåbe fra Sandra Willers kollektion //
Okay.. I dag kommer der et indlæg som jeg længe har overvejet om jeg skulle skrive, og hvergang jeg har prøvet at skrive det, er jeg stoppet undervejs eller slettet det, fordi jeg ikke følte det skulle ud, men nu kommer det ud i dag, fordi jeg endelig er klar til at lukke en smule op og fortælle hvordan lille Nicoline her, har det for tiden..

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg her de sidste par uger har været meget ved siden af mig selv, og slet ikke har kunne finde glæde i noget som helst.. Jeg har følt mit grim, tyk, forkert på alle måder og slet ikke følt mig god nok hverken til mit studie, min blog eller bare generelt den her verden.. Jeg har ikke følt at jeg kunne leve op til de krav der er i dag i samfundet og har bare slet ikke kunne finde ro noget sted, og har bare lidt været som en zombie som stod op hver morgen for at ordne de ting man nu skulle, og som slet ikke lagde noget sjæl i det hun gjorde, og som sad og smilte falsk og bildte alle ind at jeg var okay, når jeg langt fra var det..

Det ikke sjovt at have det sådan her, og jeg tror desværre bare at på grund af den fortid som jeg har med en masse mobberi, selvsskade og anoreksi, er jeg bare en person hvor der ikke skal ske særlig meget, før det vælter for mig og jeg bliver rigtig ked af det og lukker af.. Jeg har flere gange den sidste uges tid overvejet at stoppe bloggen og alt mit arbejde, fordi der har været en person som virkelig har kørt hårdt på mig, og som virkelig har ødelagt mig fuldstændig.. Jeg vil ikke sige vedkommendes navn, men personen har ihvertfald ødelagt meget for mig, og været grunden til at jeg har været helt nede i kulkælderen og været skyld i at jeg har været fuldstændig ved siden af mig selv, og vækket en masse ting inde i mig, som jeg havde troet jeg havde fået gemt væk.. Det er uhyggeligt hvad bare en person kan gøre ved en, og selvom mange vil sige man bare skulle kæmpe igen, så er jeg en person der har svært ved det, og hvis jeg først ligger ned, så har jeg ikke kræfter til at bekæmpe den person, og føler det er lettere bare at give op, selvom jeg godt ved det er forkert..

Men der skete noget i dag, som fik mig til at stoppe op og tænke det hele igennem, og som faktisk fik mig til at smile ægte for første gang i rigtig langtid.. Jeg ved ikke om det er min træningsskyld at jeg er så glad, som jeg er lige nu, men for første gang i langtid følte jeg at det hele nok skulle gå, og at den ene person ikke skulle ødelægge min karriere og mit liv! Det er der ingen mennesker der skal.. Hvis der er nogle som skal stoppe min karriere eller ændre noget ved den, så er det mig selv, ingen andre.. I dag da jeg gik hjem fra Fitness Centret sagde jeg til mig selv at jeg er god nok og at jeg godt kan passe ind i den her verden, og at jeg er en god blogger og bare skal forsætte mit arbejde! Jeg er god nok! Jeg kan godt finde ud af det jeg laver, og jeg er en fighter! Det er første gang i 100 år jeg har sagt det til mig selv, og det føles godt.. Nej jeg er ikke verdens tyndeste person, Nej jeg har ikke over 1000 følgere på instagram og Nej jeg tjener ikke over 10.000 kr om måneden, men jeg er mig og jeg er god nok! Jeg har selv tabt 45 kg, Jeg har min egen blog og Jeg har overvundet min anoreksi.. Ting der gør mig til den person jeg er, og det er jeg stolt af! Jeg er stolt over mig selv, og det vil jeg begynde at sige til mig selv noget oftere, fordi man kan hurtigt komme til at glemme hvem man er i dag i det samfund vi lever i, og sådan skal det ikke være.. Man skal være stolt over hvem man er, og føle sig god nok, fordi det er du – du er nemlig god nok, fordi du er dig!

Jeg håber ikke det her indlæg blev for indviklet eller underligt, men jeg havde bare så meget på hjertet som jeg gerne ville ud med, hvilket jeg håber er okay.. Jeg ved i kan lide sådan nogle indlæg her, og i må meget gerne dele jeres mening omkring alt det med ikke at føle sig god nok i dag – det varmer altid når i svarer mig tilbage..
Så er der ikke andet at sige end husk du er god nok, præcis som den du er, fordi det er det der gør dig unik!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Jeg kan sagtens genkende det med, ikke at føle sig ‘god nok’ og specielt her i blogverden. Heldigvis er der ikke nogen opskrift på hvordan man blogger, og jeg synes du gør det så godt! Folk med negative kommentarer er de sidste man skal lytte til, så fortsæt endelig det gode arbejde :-* <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Åh mange tusind tak for din søde besked, søde Cecilie. <3
   Det betyder rigtig meget, og du har fuldstændig ret i alt det du siger, virkelig. <3
   Men tusind tak for din søde besked, og du skal virkelig også forsætte dit arbejde, fordi du gør det også fantastisk, og håber vi kan mødes til et event en dag!
   Knus :* <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May Wanties