Lydbøger - dem her lytter jeg til // Mofibo

For første gang i flere uger har jeg mig en fridag i dag, og hvor er det bare tiltrængt! Jeg har taget dagen i et stille tempo, og selvom jeg kunne sove længe, så vågnede jeg allerede 06.00, da håndværkerne gik igang - men så er dagen også ligesom i gang. Jeg har som sagt taget dagen i et slow tempo, med en rolig morgen, senere en omgang træning med min bedsteveninde, nogle små praktiske ting herhjemme, lidt genbrugsshopping og resten af dagen skal bruges på sofaen, og senere et dejligt varmt bad. Jeg havde faktisk et par ting jeg gerne ville i dag, men jeg kan mærke på kroppen, at tingene skal gå en smule slow, og at jeg har brug for ro og bare mig tid, så det er det vi gør.. Så må tingene vente til weekenden, men det kan de heldigvis også.

Noget jeg er begyndt at lytte utrolig meget til, det er faktisk lydbøger. Jeg har lige nu en prøveperiode hos Mofibo, og det har faktisk overrasket mig positivt! Jeg kunne virkelig godt overveje at forlænge det, da jeg bare elsker at lytte til bøger, når jeg går ture, gør rent, går i bad og bare generelt sidder alene i mit hjem. Det er en anerledes måde at få viden ind på, selvom man laver andre ting - det er virkelig fedt! Mofibo er stadig er meget nyt for mig, og der er simpelthen så mange gode bøger at komme igang med, men jeg har allerede fået lyttet til næsten 4, og dem vil jeg gerne anbefalde til jer! Så hvis i mangler nogle nye bøger enten at læse eller lytte til, så læs med..

Lige da jeg fik mofibo, så tjekkede jeg hurtigt om de havde Jesper Buchs bøger derinde, og det havde de heldigvis! Det var faktisk dem jeg gik i gang med som det første, da jeg længe gerne har ville hører dem, og de er bare fantastiske! De ligger sig meget op af hinanden, så du vil hører meget genfortælling fra hans liv, men det er slet ikke noget der skader. Jeg har elsket at lytte til den, da jeg jo selv lidt er begyndt som iværksætter, og virkelig er grøn på mange områder, så at få en masse råd og tips, det skader virkelig ikke! Generelt er det en fantastisk bog, hvor man hører hele Jesper's liv, og lad mig bare sige det sådan her.. Han er virkelig cool! Kæmpe respekt til ham og det han har skabt! Det er helt vildt, så hvis i mangler en god bog, med fokus på ens liv og iværksætteri, så lyt til dem her - det kan kun gå for langsomt!

The Secret er en ny bog jeg er startet på, og er næsten halvvejs, og den er lidt interessant og anerledes. Skønne Sandra Willer har tit snakket om den her bog, og jeg har flere venner som har nævnt den, så nu var det altså på tiden at lytte til den, og den er altså ret interessant.. Det omhandler det her med tanken og universet kræft, og at man faktisk kan få alt man drømme om, hvis man bare ønsker det nok - også det der kaldes manifestation. Den er virkelig spændene og har sat en masse tanker igang hos mig, og jeg er spændt på at få læst den færdig, men indtil videre er den god! Kan klart anbefales, hvis man er lidt i tvivl om nogle ting eller er gået lidt i stå i sit liv..

Elsk dig selv og bliv elsket er en slags selvhjælpsbog, som jeg også lige er startet på, og som er en jeg tager i små bider, da der er små opgaver osv undervejs. Det er helt klart noget jeg arbejder på personligt at blive bedre til, det med at elske sig selv - og det er derfor den her bog, tiltalte mig. Indtil videre er jeg overrasket over bogen, og vil helt klart anbefalde den til andre hvis de døjer med sig selv og det her med at elske sig selv, da den har nogle gode redskaber i sig, og så er det sjovt at hende som har skrevet bogen, selv læser op - elsker det!

Så ja det er de 4 bøger som jeg næsten har fået læst færdig, og som jeg helt sikkert syntes i skal tjekke ud! Specielt den med Jesper Buch, helt igennem fantastisk!
Har i nogle lydbøger i lytter til lige nu, som i kunne anbefalde? Er åben for alt, og kunne godt bruge noget nyt til boghylden!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer

Jais Ikkala,
Tak for de fine anbefalinger 🎧😍
blog.mofibo.com/
nicolinepraus
nicolinepraus,
Velbekomme - håber de kan bruges. 😊
nouw.com/nicolinepraus