New Years Eve Outfits.

Looking Back At 2016 // Happy New Year!

Hej babes.

Så er sidste dag i 2016 kommet, og jeg tænkte jeg ville lave et tilbage blik på 2016 – som har været et ret vildt år for mig, hvor der er sket en del..  Jeg har faktisk lavet sådan et indlæg her de sidste to år, både et for 2014 (læs det her) og et for 2015 (læs det her), så selvfølgelig skal der også været et i år og jeg synes selv de mega sjove og læse og det en god både at slutte året på! Jeg vil nu fortælle lidt om de store ting der er sket i 2016, og til sidst fortælle lidt om det jeg ser frem til i 2017 – håber i vil læse med!

picmonkey-collage-4

Det første store der er sket og nok det helt specielle i 2016, var da jeg flyttede hjemmefra! Det gjorde jeg tilbage i marts og har snart boede ude i et år, og har slet ikke fortrudt det – faktisk er det noget af det bedste der er sket. Mine forældre gav mig dog 2 uger og regnede så med at jeg ville flytte hjem igen, men stadig snart efter 1 år bor jeg ude, og har slet ingen planer om at flytte hjem – slet ikke! Jeg elsker at have mit eget lille hjem, hvor jeg kan gøre hvad jeg vil og planlægge efter mit liv og hvad der skal ske.. Det har været hårdt de sidste par måneder hvor jeg ikke har haft en økonomi der har kørt på skinner, men jeg har kæmpet fordi jeg slet ikke har ville give op på min lejlighed og flytte hjem – og jeg sidder her i nu! Måske skulle en af målene i 2017 være at lave en lejlighedstour? Kunne i tænke jer det – det kunne jeg muligvis god lave 😉

Den anden store ting der er sket i mit liv er også at jeg selvfølgelig er blevet student! Det blev jeg i sommers, mere præcis d. 21 juni kl 15.00 – så lidt sent på dagen, men stadig den vildeste dag nogensinde!  Jeg endte med 10 i huen og min sidste eksamen var AT, så spørg ikke hvordan det kunne gå så godt – men pludselig inde midt i eksamen gik det op for mig hvad AT er, og så kørte det bare derudaf.. Jeg ville rigtig gerne have haft den åbenbaring midt i 2.g, eller helt i starten! Men jeg blev student og husker den vilde tid som noget sjovt med lastbiltur, studenterfest og en masse sjov og ballade – virkelig den vildeste oplevelse + jeg fik min hue! Igennem alle de år med mobning sagde alle at jeg aldrig nogensinde ville stå med den hue, BUT LOOK AT ME NOW!

2016 har også været et år fyldt med en masse fede events, både hvor jeg selv har været afsted, men også hvor jeg har været sammen med de søde Odense bloggers, og de er seriøst de bedste mennesker man nogensinde kan møde! Det har stået på trænings-event, te event og meget mere! Jeg er spændt på hvad 2017 byder mig, nu hvor tingene har ændret sig som de har gjort.. 2016 var jo også det vilde år for mig her til sidst, fordi jeg fik muligheden for at skrive kontrakt med Bloggers Delight og ligger hos dem nu, hvilket er crazy! Det er også en af de store ting der er sket for mig i år, og jeg er så taknemlig – det har været min store drøm fra starten af, så at ligge her nu er vildt!

2016 har også været året hvor jeg fik min dejlige lille mand Bailey, som jeg regnede med jeg skulle have i mange mange år, før jeg skulle sige farvel – men desværre havde jeg ham kun en lille måned, før han kom til skade og blev fejlbehandlet hos dyrelægen og måtte aflives.. Det har været den hårdeste beslutning nogensinde, og jeg har aldrig grædt så meget før i hele mit liv.. Den lille mand betød alt for mig, og jeg savner ham hverdag mere end noget andet og ville ønske jeg kunne få ham tilbage! Han var mit lille øjesten i hverdagen og jeg kan stadig den dag i dag græde noglegange, fordi jeg mangler ham.. Både noget godt men bestemt også dårligt der skete for mig i 2016.

Jeg har også været en tur i Italien i 2016 og været en masse sammen med min familie og venner, specielt en fed oplevelse var Biebers koncert i København d. 2 oktober hvor jeg var afsted med min veninde Camilla, min lillebror Rasmus og hans kæreste Cecilie. Det var en helt magisk aften og Bieber gjorde godt som altid og jeg er klar til at se ham igen til sommer i Århus.. Han er en kunster jeg kommer til at se igen og igen, og som virkelig laver det bedste musik.. Udover det har jeg jo også arbejdet hos Samsøe & Samsøe, som har været det vildeste og sjoveste længe og virkelig en oplevelse værd – det bedste team jeg længe har set, og jeg har lært så meget!

De 2 sidste ting jeg vil nævne fra 2016 før jeg siger hvad jeg ser frem til i 2017 er ulykkelig kærlighed og min kamp mod anoreksi.. Jeg har nemlig også oplevet at få mit hjerte knust i 1000 stykker her i 2016, også selvom nogle vil mene at det er latterligt at blive ked af det over et lang distance forhold, men tro mig – det gør stadig ligeså ondt.. Jeg havde skrevet med den her fyr i rigtig langtid og var så glad for ham, og så frem til endelig at snakke og møde ham i virkeligheden, men en masse gik galt og vi har slet ingen kontakt i dag.. Jeg har prøvet at skrive til ham hverdag på facebook, men ingen svar og selvom jeg på en både godt havde forudset det ville gå sådan her, så savner jeg ham hverdag og jeg savner hans små beskeder i løbet af en travl dag og bare det med at jeg ikke fik sagt ordenligt farvel.. Ja det var “bare” et lang distance forhold, men han betød en del og det har taget mig langtid at acceptere det er endt som det er endt og komme videre.. Jeg har det fint i dag, det gør ondt stadig noglegange – men jeg har prøvet at lukke den dør ind til alt det der skete dengang, fordi det gør intet godt for mig i dag, og man skal videre på et eller andet tidspunkt..

Som sagt det sidste jeg vil nævne er min anoreksi, fordi 2016 var også det år hvor jeg valgte at stoppe min behandling ude på sygehuset, da vi alle blev enige om jeg var blevet stærk nok til at kæmpe selv og 2016 var også det år hvor jeg efter snart 3 år, valgte at prøve at smage slik og usunde ting igen.. Det har været en hård periode, men jeg er nogenlunde tilbage på sporet igen med normale madvarer, og er begyndt at spise okay igen – der er stadig ting jeg undgår, men jeg er på rette vej og det er det vigtigste for mig!

Så 2016 har været et crazy år for mig, både på godt og ondt – og jeg ser virkelig frem til 2017! De ting jeg ser frem til i 2017 er:

  • Jeg starter på min drømme uddannelse her d. 1 februar – multimediedesigner og jeg glæder mig!
  • Jeg skal forhåbentligt endelig til London, som jeg har ventet på i 100 år!
  • Jeg skal til en middag med alle de søde bloggere her i januar i København!
  • Jeg skal sidde model for Max Factor og jeg glæder mig allerede – de er de sødeste mennesker!
  • Der venter sig endnu en tur til Italien til sommer og forhåbentlig andre spændene rejser!
  • Der kommer flere videoer i 2017 – så det kan i glæde jer til!

Det var kun nogle få ting af hvad 2017 kommer til at byde på og jeg er klar til at springe ind i det nye år, og så hvad det har at byde på – sker der lige så vilde ting som i 2016 kan det kun blive godt!
Rigtig godt nytår alle sammen og tak fordi i læser med, og husk at passe på jer selv! Vi ses på den anden side!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Years Eve Outfits.