New Motivation // Workout time.

#Life Update – Droppet Ud Af Studiet.

skaermbillede-2017-10-31-kl-11-00-31

Hey babes.

Nu smider jeg nok en bombe, som ingen havde troet jeg skulle smide, og jeg må ærligt indrømme at jeg selv som person, havde aldrig troet jeg skulle skrive sådan et her indlæg, men her er jeg og nu skriver jeg det.. Jeg har faktisk længe gerne ville skrive det her til jer og fortælle jer om mit liv og hvad der lige sker, men jeg har faktisk været en smule bange og nervøs, og jeg ved ikke helt hvorfor? Måske fordi det er sådan en stor ting at gøre, og fordi jeg har følt det var forkert og folk ville se forkert på det.. Men det er det rigtige for mig, og derfor står jeg ved mit valg, og derfor smider jeg bomben nu – JEG ER DROPPET UD AF MIT STUDIE!

Så nu er bomben smidt, og jeg har faktisk aldrig haft det bedre! Det har været sådan en knude inde i min mave, som jeg længe gerne ville have væk og ud, men bare aldrig rigtig vist hvordan jeg skulle gøre.. Jeg overvejede om jeg skulle lave en video og fortælle det hele, men droppede igen – så nu kommer det sådan her! Og ja jeg har aldrig været lykkeligere end jeg er nu! Mit studie, som var multimediedesigner, var sjovt og lærerigt, men der var alt for meget kodning på programmet og for lidt design – og det er design jeg vil! Jeg elsker at designe, om det så er på computeren eller på symaskinen, så elsker jeg det! Jeg er bare meget kreativ, men kodning siger meget intet og desværre syntes jeg, det fyldte for meget på studiet, at jeg til sidst ikke gad mere… Jeg begyndte at fokusere på så mange andre ting som fx mit arbejde, og jeg lagde alle mine kræfter i mit arbejde hos Dyrberg/Kern, så det gik ud over mit studie, men når mit studie ikke sagde mig noget, så var jeg faktisk ligeglad og det holder jo heller ikke i længden.. Så da min chef for 2 uger siden kom og sagde at jeg gjorde et rigtig godt stykke arbejde, og at Dyrberg/Kern var så glade for mig, at hun ville tilbyde mig en fuldtidsstilling, så sagde jeg ja tak og stoppede på mit studie, med det samme..

Det har været det vildeste for mig at gøre, fordi jeg ikke giver op så let og fordi jeg hader at stoppe noget som man har sat igang, men når glæden og motivationen for det ikke var der mere, og jeg ikke kunne se mig selv arbejde med det, resten af mit liv, så er det bedre at stoppe mens legen er god og samtidig gemme sine SU klip, til en uddannelse, som man faktisk brænder for.. Så lige nu er jeg fuldtidsansat hos dejlige Dyrberg/Kern i Magasin Odense, og det er den bedste beslutning, jeg længe har taget! Jeg elsker mit arbejde, og jeg elsker det ansvar jeg har fået og alle de oplevelser jeg får! Jeg nyder hver morgen at møde ind, gøre butikken klar og så bare få en fantastisk dag med mine skønne kollegaer, søde chef og selvfølgelig de skønne kunder! Det er virkelig verdens bedste arbejdsplads, og jeg er så taknemlig over den her mulighed, som min søde chef gav mig, og det er der jeg bruger min hverdag nu og jeg elsker det!

Jeg ved ikke i nu om min fremtid bliver ved Dyrberg/Kern, da jeg stadig gerne en dag vil uddanne mig, men lige nu ved jeg ikke 100% hvad det skal være, andet end det skal være noget inden for design, så indtil jeg finder ud hvad jeg vil eller skal, så bliver jeg hos dem og arbejder og tjener en masse gode penge! Når man er glad for noget og elsker det, så føles det ikke længere som arbejde, men bare en ting man gør, og som bringer et smil frem på ens læber.

Så ja nu ved i at jeg ikke har et studie mere, og at jeg lige nu arbejder fuldtid, og det er det jeg bruger min tid på! Jeg har som sagt gerne længe ville fortælle jer det, men har bare været bange for hvad folk ville sige eller tænkte, og derfor holdt det inde – men nu kunne jeg ikke holde det inde længere, da jeg også gerne vil dele min glæde med jer, og fortælle jer om den mulighed, som jeg har fået hos Dyrberg/Kern!

Så nu er bomben smidt og jeg har fået lettet en sten fra mit hjerte, og kan nu være 100% mig selv igen her på bloggen, uden at gå og være forsigtig, men bare fortælle tingene som de er, og det dejligt!

Nogle af jer, som måske også har prøvet at stoppe på sit studie, arbejdet fuldtid eller som også har været i tvivl omkring hvad de skulle læse? Jeg håber virkelig ikke jeg er den eneste, og i må meget gerne fortælle om jeres oplevelse, eller hvad i måske læser den dag i dag – jeg elsker at hører fra jer!
Kys Nicoline.

   

10 kommentarer

 • Virkelig fedt at du følger dit hjerte! Det handler om at finde det helt rigtige for en <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt for dig – tillykke med din beslutning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega fedt at du tør!
  Hvis du får lyst til studie igen så stod jeg i nogenlunde samme situation, multimediedesigner var også for meget kodning, derfor valgte jeg at læse til Grafisk Designteknolog, masser af kreativt og tegning, dog ligger det i Aalborg 🙂 Held og lykke med dit arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Ja det er lidt skræmmende, men hellere tage nogle chancer, end at gøre noget man ikke elsker. 🙂
   Jeg vil da tjekke det ud, tusind tak for forslaget, og tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din beslutning søde! Det er intet galt i at droppe et studie, som man ikke brænder for! Jeg er jo selv uddannet multimediedesigner og jeg syntes i sin tid også, at der var for meget kode og for lidt kreativitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Åh tusind tak søde – hvor er du bare dejlig!
   Jeg savnede virkelig bare noget kreativitet, men dejligt at hører jer ikke er den eneste! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også gerne uddanne mig til multimediedesigner og nu hvor du siger der er meget kodning, tænker jeg at jeg måske skal finde noget andet, da det er selve design delen jeg mest er til. Men tillykke med din fuldtidsstilling og forstår 100% dit valg❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Jeg syntes ihvertfald der var alt for meget kodning, og alt for lidt design, så derfor stoppede jeg – men det jo helt op til dig. <3
   Men tusind tak for din søde besked! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Motivation // Workout time.