Life update.

Halløjsa alle sammen.
Jeg håber i alle sammen har fået en god start på den nye uge, som vi så småt er halvvejs igennem nu. Jeg har selv haft nogle skønne dage på arbejde, og har også nydt min fridag i dag, på trods for den er blevet nydt en del i sengen. Jeg vågnede nemlig op med et migræne anfald, som først er forsvundet nu, så det har været lidt øv at bruge det meste af dagen i sengen, men også hyggeligt på mange måder. Jeg er en person med fart over feltet, og det er sjældent jeg laver ingenting, men det skete så i dag og det var nok også tiltrængt. Jeg vil dog gerne indrømme jeg har også fået trænet i dag, da jeg hader at springe mine træninger over.. Jeg fik det klaret i morges, og det var de skønne baller som skulle smadres, og den træning gik også helt fint, hvis jeg bare undgik hop - men det var en god træning, som tydeligt kan mærkes i ballerne nu. Jeg kan stadig kun anbefale jer at tjekke skønne Pamela's træningsprogrammer ud, de er altså vildt gode! I kan finde hendes profil lige her..

I dag tænkte jeg at jeg ville give jer en lille update på mit liv, og hvad der lige går og sker. Det er ikke fordi der er de vildeste ændringer, men jeg syntes nu alligevel det er så længe siden, at jeg lige ville give jer en update. Jeg er stadig godt igang med min elevuddannelse hos Bahne, og har faktisk snart kun 4 måneder tilbage, og så er det eventyr slut, som elev. Det er så underligt at de 2 år er gået så hurtigt, og til oktober har jeg også boet i Vejle i 2 år.. Its crazy! Tiden er virkelig fløjet afsted, og så er jeg faktisk færdig med en uddannelse, og har fået titlen salgsassistent, med speciel i mode og tekstil - så vildt! Det har været den vildeste rejse for mig, og jeg lover når det hele er over at fortælle jer mere, og lave et indlæg specielt til det, fordi det har virkelig været de vildeste 2 år, men jeg ville ikke ændre på dem, hvis jeg kunne.

Udover Bahne, så bor jeg stadig i Vejle og har planer om det et stykke tid i nu. Jeg forelsker mig mere og mere i byen, og elsker at jeg har vand omkring mig og overalt nærmest, og at jeg bor så tæt på byen og havnen - så lækkert! Elsker også min fine lejlighed, som nu er ved at blive renoveret, altså bygningen, og det skal den helt frem til oktober 2020, så samme måned jeg bliver udlært i - så det spændende hvad der kommer til at ske. Jeg er ihvertfald glad for byen, min fine lejlighed og min søde nabo.

Det sidste jeg lige kan give en update på, det er da bloggen - mit lille hjertebarn som jeg også kalder det. Det er jo lidt mit andet arbejde, og den jeg elsker at bruge tid på, og som jeg gerne sidder til langt ud på natten for. Den har det skam også helt fint, og jeg får lavet en masse skønne samarbejder, og der åbner sig hele tiden flere muligheder for mig, så det skønt! Jeg elsker når jeg kan få lov til at være kreativ og arbejde sammen med andre firmaer - det er bare noget virkelig fedt og spændene! I kan godt glæde jer til fremtiden, fordi det bliver bare fedt, og jeg skal teste en masse lækkert, som jeg kan fortælle jer om, meget snart - så alt er godt her! Mit helt store samarbejde med OGX kører jo stadig og kommer til det resten af 2020, så det er bare så lækkert! Jeg håber også i nyder de fine anmeldelser der kommer op noglegange, jeg ligger ihvertfald mange kræfter i det!

Så det er lidt det der sker i mit liv i øjeblikket og det er jo som sådan ikke de vilde ting, men der sker nu alligevel en del - og jeg elsker det! På trods af coronaen så er 2020 faktisk ikke så slem, og jeg nyder de små nye ting der sker og de nye tiltag der kommer på grund af den sygdom. Jeg har fx fået tilføjet en masse hjemmetræning, nu hvor Fitness World har lukket, men det gør mig ikke så meget.. Jeg nyder mine morgner som starter inde på træningsmåtten, og er faktisk blevet ret vild med det hjemmetræning, det er nu ikke så slemt!

Sker der nogle vilde ting ude i jeres liv, eller er det bare det samme? Har corona måske givet jer nogle nye tiltag i jeres hverdag? Jeg er lidt nyssgerig så skriv gerne i kommentaren, hvis i har lyst til at dele!
Kys og kram N.

Synes godt om

Kommentarer