Når Kaffe Ikke Bare Er Kaffe // Noru.dk

Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.

img_8176 img_8179 img_8185 img_8189

Poncho – hjemmelavet fra min farmor // Nederdel – Samsøe & Samsøe // Strømpebukser – Bilka. 

Jeg har fuldstændig glemt at vise jer det her fine outfit, som jeg havde på for nogle uger siden, og tænkte at jeg derfor ville poste det nu! Min søde farmor er en som kan strikke hvad som helst, og har lavet både kjoler, trøjer og strømper til mig og til alle de andre, og nu har hun så lavet noget nyt, som jeg har ønsket mig rigtig længe! Hun har nemlig strikket en fin og virkelig lækker poncho til mig, som virkelig er blevet så fin og unik! Farverne har jeg selv valgt til den, og jeg ville bare gerne have nogle basic farver, som kunne passe til lidt af hvert, men som stadig var lidt fine og unikke.. Jeg har ikke brugt den så meget, da vejret stadig har været en smule koldt, men jeg håber på bedre vejr nu, så den kan blive luftet noget mere, da den virkelig er fantastisk!

Lige nu er jeg bare hjemme og arbejder videre på et projekt til skolen, som skal afleveres i morgen! Det kommer det meste af min dag til at gå med, men regner også med at jeg smutter forbi Fitness centret senere i dag, og træner lidt og så vil jeg også gerne have taget billeder af nogle nye ting til bloggen, men nu må vi se hvor meget jeg får nået.. Opgaven er den vigtigste! 😉

Hvad synes i om den fine poncho? Er den ikke bare fin?
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Sanne

    Hvor er den bare lækker og fede farver … heldig med sådan en farmor der kan lave sådan en til dig …

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Kaffe Ikke Bare Er Kaffe // Noru.dk