lets talk about my hair.

Matas gule striber - her // Hårkur - Her // Børste - Her.

Hello sweeties. For nogle uger siden spurgte jeg jer på Instagram, hvad i gerne ville læse mere om, og et af emnerne som gik igen, var mit hår. Det er faktisk en ting folk også spørg ind til, og har mange spørgsmål omkring, så jeg tænkte at nu var det tid til en snak om mit hår. Mit hår er en sjov ting for mig, fordi jeg elsker det på så mange måder og samtidig kan jeg også hade det - det lever vitterligt sit eget liv. Det har været en masse forvandling igennem, som i at jeg har været korthåret hele mit unge liv, og nu er jeg så officielt langhåret, og har været det længe efterhånden, og jeg elsker det! Jeg kommer aldrig til at klippe det kort igen, måske lidt kortere, men aldrig kort kort! Og lad os så lige slå en ting fast, som også kommer ofte, mit hår er ægte og 100% mit! Jeg bruger ikke ekstensions, og jeg har ikke fået gjort noget ved det, det er mit det hele og er 100% så langt som det ser ud! Jeg har et hår som vokser utrolig hurtigt, så efter en klipning, så går der max 2 uger, så kan man ikke se det mere, det er virkelig i live! Og på trods for farve behandlinger gennem hårene, er det stadig sundt og stærkt, og tager altid farve til sig, når jeg vil prøve igen - det så sindssygt! Jeg har aldrig taget piller eller noget for det bliver længere, det er det bare a ren natur! Jeg er vidst det man kalder heldig, også selvom jeg ofte skændes med det, fordi det lever sit eget liv.

Men jeg har nogle små tips jeg kan give, for hvordan mit hår ser så sundt ud, som folk ofte kommentere det. Jeg går vitterligt sjældent til frisøren, så det er utroligt det kan, men det virker, og mit hår er glad. Jeg bruger som det første aldrig hårolie, det er kun hvis mit hår vitterligt er slidt og kruset, ellers undgår jeg det. Hårolie har den modsatte effekt for mig, og gør mit hår mere fedtet end sundt. Samtidig så undgår jeg varme apparater, og lader ofte mit hår lufttørrer og glatter det sjældent - det sker få gange om året, men det er vitterligt også det. Jeg har det bedst med mit hår lufttørrer, fordi det også gir mine krøller lov til at udfolde sig - det fungere bare bedst. Noget nyt til samlingen, men som har ændret hele min hårvask, er den gule serie fra Matas striber, som fungere så fint! Jeg har både shampoo, balsam og hårkur, og det gør bare en kæmpe forskel! Allerede ved første hårvask kunne jeg se en forandring, så det skønt! Hårkuren gør virkelig mit hår blødt, og plejer det rigtigt godt, så det dejligt! Samtidig bruger jeg en billig hårkur, faktisk bare den fra garnie eller hvad jeg kan komme i nærheden af, ofte fra Normal og det takker mit hår for! Jeg bruger den 1-2 gange om ugen, det kommer an på hvordan mit hår har det, men det er ikke hver vask. Til sidst bruger jeg en bestemt børste, som jeg har brugt i 3 år nu, og som jeg aldrig kommer til at skifte ud. Den er fra HH Simonsen, og den fungere bare mega godt, og kan tage selv de værste knuder, som jeg noglegange for! Jeg elsker den, og så koster den sølle 149 kr, og med den effekt den har, gir jeg gerne de penge ud, når min engang bliver slidt!

Men det er faktisk det jeg gør ved mit hår, og det virker! Mit hår ser sundt og dejligt ud, og det er på trods for billig produkter, som ikke koster kassen. En ting er sikkert, at have et hår som mit, kræver tålmodighed og pleje, men det behøver ikke koste kassen, med få ting kan det hele faktisk fungere - og mit hår er taknemlig!
Hvilke produkter fungere for dit hår og hvad mener du om hårolie?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer