let's celebrate // 4 different outfits.

// Reklame for Leiberg.

Åh det her indlæg har jeg glædet mig så meget til at vise jer og fortælle jer lidt mere om, og det er noget jeg har arbejdet på i virkelig langtid! Hvis i følger mig på min Instagram (Nicolinepraus), så har i nok set de små hints og få billeder jeg allerede har delt, men jeg har virkelig heller ikke kunne lade hver med bare at dele lidt - fordi resultatet er blevet så fint! Jeg har nemlig indgået et samarbejde med skønne Leiberg, som i også kunne læse lidt mere om her, og jeg er simpelthen så taknemlig og glad! Det er de sødeste mennesker bag, og de har sendt de fineste ting, som jeg har glædet mig til at vise jer! De har også lige nu fødselsdag på deres webshop, så der er altså de vildeste tilbud at hente, og en masse konkurrencer, så det er bare med at kigge forbi, og så selvfølgelig stort tillykke til dem - det kører hele den kommende weekend, så kig forbi dem, i vil ikke fortryde det! De har altså nogle virkelig fine mærker som Neo Noir, Sofie Schnoor, Prepair, Y.A.S og mange andre, og altid gode rabatter og som sagt nu specielt fordi de har fødselsdag! Man har også lige fået løn, så der er ingen undskyldninger, og hvem kan ikke også bruge lidt nyt i denne Corona tid.

Men som sagt var de så søde at sende mig lidt, og jeg har derfor stylet de fine ting de har sendt til mig, og ud af dem, kom der 4 outfits! 4 smukke outfits, som jeg virkelig elsker og så er smagen og stilen bare lige mig! Billederne er blevet så fine, og det er min egen private fotograf (Sabrina) som tog billederne, og det skete nede ved bølgerne ved Vejle Havn - et smukkere sted findes ikke! Det var dog en smule koldt, men hele shootet værd, og hvor har jeg glædet mig til at vise jer de forskellige outfits, så lad os komme igang!

OUTFIT 1: Girls going shopping.

Bluse - Her // Nederdel - Her.

outfit 2: summer days.

Kjole - Her.

outfit 3: relaxing days.

Bluse - Her // Bukser - Her.

outfit 4: classy girl.

Trøje - Her // Bukser - Her.

Alt tøjet som i ser deroppe knuselsker jeg, og jeg synes at det er nogle virkelig fine, klassiske og feminine outfits, der er blevet sat sammen! Mine yndlings er nok nummer 1 og 2, mest fordi jeg er en kjole pige og så fordi blusen på billede 1, bare er så fin! Den er virkelig så unik og tøset, og jeg elsker den! Dog er sidste outfit også ret så fint, specielt blusen fra Neo Noir, den er bare så smuk! Ærmerne på den er så fin, og passer bare så perfekt sammen med de sorte bukser, eller fx med den grønne nederdel! Nederdelen er faktisk nedsat med 40%, og den er altså ret så fin! Jeg kan se den blive stylet på mange måder, dog hver opmærksom på den er lidt stor i størrelsen, så gå en str ned, hvis i køber en - men smuk det er den!

Jeg synes ihvertfald i skal tjekke Leiberg ud, da de har de fineste styles, og sender pakken utrolig hurtigt! Samtidig så husk de har fødselsdag nu og henover weekenden, og det indeholder altså de vildeste rabatter med ting helt op til 80%! Jeg ved jeg selv lige skal en smut forbi og kigge, fordi det er bare ikke noget man siger nej tak til - og så tusind tak til dem, for den her mulighed! Jeg er ihvertfald utrolig glad for de fine ting!
Hvilket et af de 4 outfits, er jeres favorit? De klassiske ting, eller den lidt mere vilde kjole med farve?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

dks
dks,
Så fine outfits 😍
nouw.com/dks
nicolinepraus
nicolinepraus,
tusind tak 😊
nouw.com/nicolinepraus