So Little But Still So Beautiful.

Last day in 2.g

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21
Godaften dejlige læsere. Lige nu sidder jeg på mit værelse med en masse lys tændt rundt omkring, og nyder at læseferien er startet fra i dag. Jeg må indrømme det så underligt at 2.g allerede er over, og efter sommerferien hedder det 3.g. Min veninde Emma og jeg gik lige og snakkede om det på vej hjem, og jeg har svært ved at skulle sige jeg går i 3.g næste år, da det er så underligt og voksent. Men jeg er også glad for at 2.g er færdigt, da det har været det hårdeste år for mig i gymnasiet. Der har virkelig været mange afleveringer og lektier, og jeg har virkelig været stresset op til flere gange, men nu kan jeg se en ende på dette skole år.. Nu mangler jeg kun 4 årsprøver og 1 eksamen, og så den 17 juni går jeg officielt på sommerferie, og jeg glæder mig!
Det var bare et lille indlæg om mine tanker som jeg følte for at dele med jer. Håber i andre nyder jeres læseferie hvis i har, og held og lykke med alle prøverne! Kys Nicoline.
Har du brug for ekstra undervisning med en dygtig privatunderviser, der kan hjælpe dig op til dine eksamener? Kontakt GoKarakter – få lektiehjælp her.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So Little But Still So Beautiful.