Lashes with passion // What should i do?

//Reklame for Eylure (Modtaget i gave).

Hello sweeties! Det her indlæg og disse fine vipper har jeg seriøst glædet mig så meget til at vise jer, fordi iiih er de ikke bare skønne? Ej jeg elsker dem! Eylure er et mærke jeg har gerne har ville prøve længe og faktisk har haft kig på et stykke tid, specielt efter jeg har leget lidt mere med falske øjenvipper og hvor det faktisk er gået op for mig, at de ikke er så svære at ligge + det for ens look til at se 1000 gange vildere ud! Eylure har en masse forskellige, både til det vilde glam, men også mere til hverdagsbrug og jeg glæder mig virkelig meget til at tage de her i brug! De har også en masse forskellige former, størrelser, og endda løse, hvis det fx kun er ude i enderne af ens vipper, man vil fylde på! Samtidig laver de ofte collab med kendte, og så er prisen på dem helt fair, og virkelig nogle alle kan være med på!

Jeg glæder mig som sagt voldsomt meget til at teste dem, og vise jer hvor fine de er! MEN hvilket look kunne i godt tænke jer at se i action? Jeg har længet gået og overvejet at lave et glam look til jer, på min Youtube kanal (find den her..) men nu er jeg kommet sådan i tvivl. Fordi jeg overvejer også at lave et mere naturligt hverdags look, så i kan se at vipperne også kan bruges til det og ikke kun til det mere vilde glam look.. Så nu har jeg brug for jeres hjælp og jeres mening! Vil i se et Glam look eller et hverdags look på kanalen? Smid det gerne i kommentaren, så jeg ved hvad jeg skal filme på søndag, fordi jeg troede jeg havde en plan, men jeg er kommet sådan i tvivl!

Lige nu sidder jeg i min sofa, og skal snart til at lave noget mad! Jeg har haft en god tirsdag, med en god vagt på job og senere en dejlig gåtur med skønne Gåsehud i ørerne, og har også fået pakket lidt til sommerhus turen i morgen! Jeg har en fridag i morgen, og har kun noget træning og en corona test, og så selvfølgelig at få pakket færdig som jeg skal nå og ellers smutter jeg altså til Blåvand! Jeg tager min pc med, og regner med jeg stadig kan opdatere jer regelmæssigt, så det skal nok gå! Men skriv gerne lige i kommentaren hvilket look i ønsker, det ville betyde rigtig meget!
God aften til jer!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer