læge besøg og en lille status på hånden.

Hello sweeties. I kan måske huske dette indlæg, hvor jeg skrev lidt om hvordan det stod til med min hånd, og hvad hele status var på den. Jeg har nu gået med en sovende lille finger i et lille halvt årstid, og det er rent udsagt noget værre møg.. Den er ikke rigtig i live, jeg har smerter i den og jeg taber ting. Som i kunne læse i sidste indlæg, skulle jeg ud og have strøm til den på sygehuset, hvilket jeg var for nogle uger siden, og ja det er stadig ligeså ubehageligt, som jeg husker det. Normalt tager det 1 time +-, men min tog hele 2 timer, og endte med en overlæge som kiggede forbi. Undersøgelserne viste nemlig en ret så påvirket nerve, som slog ud på alle øvelser og målinger de tog, og han efterlod mig lidt mundlam.. De mente nemlig jeg havde en nerve sygdom, måske en jeg var født med, og som nu havde slået ud. Jeg blev derfor sendt videre til en neurolog, som skulle undersøge den videre, og finde ud af hvad der skulle ske og hvor slemt det var. Det har jeg så ventet på indtil i dag, hvor jeg FINALLY kunne komme til en, som by the way, var virkelig skøn!

Hun startede ud med at undersøge hele min krop for at udlukke ting, og hun kunne ikke forstå at sygehuset havde sendt mig retur til dem, da det de mente det var, var noget de skulle undersøge, så lidt forvirrende, men dejligt at hører at udover min finger, så har min krop det godt! Hun fortalte mig dog hvad jeg fejler og hvad det helt præcist er galt med min finger, og hvorfor den reagere som den gør. Jeg er åbenbart født med en ekstra lille nerve, som forbinder alle de andre nerver, og det er så den der er påvirket.. Det er ikke en nerve man som sådan har brug for, og det er ikke alle der er født med den (det faktisk sjældent - og selvfølgelig har jeg den!), men den er der og udsætter så hele min arm for smerte. Der er mange læger der har undersøgt det i 1000 år, fordi de synes det underligt man er født med noget, som man ikke skal bruge, specielt den lille ekstra nerve, men kroppen er så speciel noglegange og virkelig underlige. Anyway hun har sendt mig retur til sygehuset for videre undersøgelser, og muligvis venter der sig en operation i fremtiden.. Så vi er tilbage ved en kommende operation, men det er så også det, og en lille bonus er nu jeg 100% ved hvad min hånd fejler - kæmpe bonus!

Så det var dejligt at få lidt styr på fingeren, også selvom det ikke var 100% klarhed, eller planlægning for den, andet end endnu et sygehus besøg, men alt tager tid, og den her finger skal åbenbart bruge langtid.
Nogle af jer som har prøvet at have en ekstra lille nerve i sin hånd, eller som har prøvet at have en nerve i klemme? Jeg vil nemlig gerne vide om der er små øvelser eller noget man kan gøre, for at fingeren måske kommer i lidt bedring, det ville være rart! Skriv gerne hvis i kender nogle - alt tages imod med kyshånd!
God aften til jer alle, Kys N.

Synes godt om