Kiehls Midnight Recovery Concentrate.

// Reklame for Mybeautyguide_app og Kiehls.

Find produktet - her..


Hello Sweeties! Hold nu op en skøn onsdag, med det mest fantastiske vejr! Det har været 20 grader her i Odense, og det er jo for vildt! Jeg har derfor også været ude det meste af dagen, og har derfor en del arbejde, der skal indhentes nu. Min dag har stået på arbejde over hos Pandora, men da jeg var færdig der, så smuttede jeg hurtig ud i solen, og der har jeg været siden! Det er altså med at nyde det gode vejr når det er her, fordi allerede i morgen, skulle det kun blive 8 grader og overskyet - så jeg har nydt solen! Jeg bliver altid i så godt humør af vejret her, og jeg sætter virkelig pris på solen, og varmen der stille og rolig kommer. Det spreder også bare en håb for en bedre fremtid, og håb for at Corona måske snart er slut, og man får sin hverdag tilbage - man må jo gerne drømme, ikke?

I dag skal vi snakke om et virkelig lækkert produkt, som jeg har været så heldig at få lov til at teste, og som virkelig har gjort en kæmpe forskel for min hud, og som har ændret hele min aftenrutine. Jeg har modtaget dette lækre produkt fra Kiehls, som er en olie, som er helt igennem fantastisk! For det første indeholder den lavendel, som tydeligt kan duftes, så den er så fantastisk at smørrer på, når man skal sove, fordi bare duften gør dig helt rolig, virkelig en skøn duft! Udover det er det en olie, som skal give huden fugt, en ny glød og en mere fast form, og jeg kan nikke ja til det hele, og mere til! Min hud er blevet mere levende i ansigtet, og har fået en helt ny glød, som virkelig skinner igennem, og så har jeg aldrig været så frisk i huden, som jeg er nu! Den her olie har virkelig gjort forskel for min hud, og jeg elsker at påfører den om aftenen, og vide jeg går i seng med et produkt, som gør en forskel! Bare tanken om jeg en dag skulle løbe tør for den, det glæder jeg mig ikke til, og jeg ved jeg allerede skal have købt den igen, når det sker. Dog bruger jeg den kun om aftenen, og ikke om morgen, da det er en olie og den gør ens hud lidt fedtet, så om morgen vil den ikke kunne fungere for mig, men om aftenen så er den et hit! Jeg er virkelig glad for produktet, og har som sagt fået en helt anden glød.. Så hvis man mangler en ny olie, som gerne må give noget glød og fugt, så kan jeg virkelig anbefale den her! Den findes i forskellige str, så prøv den lille og mærk magien - den er virkelig en vinder!

Nogle af jer som har prøvet dette produkt fra Kiehls, hvad tænker i? Har i nogle andre produkter fra mærket, som i kan anbefale, fordi jeg skal altså have kigget lidt mere på Kiehls produkter, fordi de er altså bare gode!
God onsdag til jer!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer