Inspiration Til Julens Fester // Kjole Guide.

Jule Hygge I Tyskland – låst inde 2 gange!!

ikke-navngivet-1

Så er jeg næsten lige kommet hjem fra nok en af de hyggeligste turer jeg længe har haft med min skønne familie, og det var virkelig hyggeligt og så dejligt! Jeg arbejder jo rigtig meget for tiden, og ser derfor ikke min familie eller venner så meget, så når man endelig har tid til hinanden og ikke har set hinanden i langtid, så bliver der bare ekstra hygget, og det blev der i dag!

Vi startede 2 søndag i advent ud med en smut tur på sygehuset, da jeg ENDELIG skulle til en MR scanning med mit knæ, og det gik fint – nu skal jeg bare vente i 7-10 dage på svaret, og så må vi krydse finger for det ikke er noget alvorligt! Derefter tog vi ned for at spise morgenmad ved min farmor og farfar, og så kørte vi, med min farmor, til Tyskland! Vi skulle først handle ved Fleggaard, som var ren kaos for at sige det mildt.. Ikke nok med at vi stod i kø for at komme ind, så var der også nogle fjolser, som havde parket sådan at mine forældres bil, var låst inde.. Vi kunne hverken bakke ud eller kører frem.. De havde parkeret så vi var låst inde mellem 2 biler.. Mega flot, not! Da vi så endelig kom væk fra kaoset og ned til Flensborg by, så startede julehyggen for alvor! Der er simpelthen så hyggeligt dernede med alle de små boder, hvor jeg også fik købt lidt med hjem derfra – 2 øreringe og lidt slik.. Det var virkelig hyggeligt og at det så sneet, gjorde det bare endnu mere hyggeligt, og en virkelig uforglemmelig dag! Dog da vi skulle hjem, så virkede betalingsanlægget ikke, og hvis man ikke havde betalt, så ville de ikke lukke en ud.. Der holdte vi så indtil de fik fat i en fra firmaet og fik ham frem, hvor han så lukkede os ud.. Noget siger mig at Tyskland ville have vi skulle blive, bare i lidt længere tid, men det var altså ikke planen.. Så udover at være lukket inde hele 2 gange, så var dagen uforglemmelig og virkelig en dag jeg værdsætter, i en virkelig travl hverdag!

Lige nu er jeg bare virkelig træt, og ligger bare på sofaen og planlægger et indlæg til i morgen + ser en ny serie, som er blevet min kæmpe obsession lige nu! Jeg skriver om den på bloggen meget snart, men hvis i følger mig på Instagram (NicolinePraus), så ved i det nok allerede.. Jeg forstår ikke jeg ikke er begyndt på den før, specielt når ham fra Fifty shades også er med i den – OMG! Så det bliver en stille aften i dag, inden en ny uge starter i morgen, med en mandag med en masse planer.

Nogle af jer som har været nede og besøge Flensborgs julemarked før, og hvad syntes i om det? 🙂
Rigtig god 2 søndag i advent til jer!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration Til Julens Fester // Kjole Guide.