Den Lille Smalle Odense.

Journalist.. Mig? – Oh YES!

img_8114

Okay det her har jeg arbejdet på de sidste mange uger, og holdt lidt skjult for jer indtil det var helt på plads, men nu kan jeg endelig sige det – JEG ER BLEVET EN AF LOOKFANTASTICS REDAKTØR! Det er virkelig en fantastisk mulighed jeg har fået, og en chance jeg bare ikke kunne sige nej tak til.. Lookfantastic er en beauty hjemmeside, hvor man kan købe en masse lækre produkter, og samtidig få en masse gode råd og tips! Jeg kommer til at være en del af deres team derinde, og i vil løbende kunne finde indlæg fra mig derinde, som kan indehole tips og gode råd til hår, kroppen og selvfølgelig makeup! Jeg er simpelthen så taknemlig for denne her mulighed, og så glad.. Det er helt urealistisk at jeg faktisk kan skrive journalist på mit CV nu, men det er fedt, og jeg er så glad – virkelig en drøm der er gået i opfyldelse!

I kan finde mig derinde lige nu, hvis i bare klikker lige her.. Der vil i hele tiden kunne finde de indlæg jeg skriver derinde, og der ligger allerede et klar til jer, som i kan finde lige her.. Indlægget omhandler de produkter jeg bruger før sengetid, og inde i indlægget kan i også finde produkterne og købe dem, hvis i skulle få lyst til at prøve nogle af dem – så smart!

Men som sagt jeg er virkelig taknemlig og glad for den her mulighed jeg har fået, og som jeg sagde inde på min insta story (NicolinePraus), så ændre det ikke noget i forhold til min blog eller alle mine andre sociale medier.. Jeg vil forsætte med at blogge her og opdateret regelmæssigt, det her er bare en ekstra ting i min hverdag, og det bliver heller ikke hverdag jeg opdatere derinde, men så tit jeg kan og har lyst – så bare rolig jeg forsvinder ikke herfra, men får bare en ekstra mulighed 😉

Så jeg håber i vil begynde at smutte forbi Lookfantastic og selvfølgelig shoppe en masse, men også læse nogle af mine artikler der kommer op, det vil ihvertfald varme mit hjerte rigtig meget – og tusind tak til alle jer der læser med, jeg ville ikke have fået denne her mulighed, hvis det ikke havde været for jer! Så tak!
Mange knus fra Nicoline.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den Lille Smalle Odense.