My Wishes For Christmas.

JEG KOM IND!

large

Hej babes.

Først vil jeg gerne lige undskylde for der ikke kom et indlæg op igår, men jeg var sammen med min farmor hele dagen (i kunne måske se det på snappen? Nicoboo) hvor vi bagte julekager, og senere var jeg hjemme ved mine forældre hvor jeg blev og sov.. Så jeg var væk fra pcen hele dagen, og det var faktisk rart bare at fokusere på min familie og være sammen med dem og bruge tid sammen med dem, fordi jeg har arbejdet rigtig meget her i December, så det var virkelig skønt bare at koble af..

Men da jeg kom hjem i morges og tjekkede min e-mail, der fandt jeg nok den bedste julegave i år – nemlig at jeg er kommet ind på mit studie! Yeeeees! Jeg har seriøst ventet på svar siden oktober hvor jeg sendte min ansøgning, og nu kan jeg endelig sige at jeg er kommet ind! Jeg skal starte på multimediedesigner uddannelsen d. 1 februar her i Odense, og jeg glæder mig virkelig meget! Det er en uddannelse med hjemmesider, animation, koder osv og det kommer til at gavne mig her på bloggen i fremtiden og generelt er det bare noget jeg virkelig interesser mig for.. Jeg har seriøst smilet hele dagen og været så glad, og jeg glæder mig bare til at komme tilbage til skolebænken, og komme igang med min uddannelse, så jeg kan få et job og komme igang med at arbejde og tjene penge og ja.. Armen jeg er seriøst bare så glad, og der er virkelig ingen der kan ødelægge mit humør lige nu!

Nogle af jer som er kommet ind på jeres studie og hvis, hvad skal i så igang med? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Wishes For Christmas.