JEG HAR KØBT LEJLIGHED.

.... OG NU KAN JEG ENDELIG AFSLØRER DEN STORE BESLUTNING OG HEMMELIGHED JEG HAR GÅET MED, NEMLIG AT JEG HAR KØBT LEJLIGHED! Nu kom dagen nemlig ENDELIG hvor jeg kunne få mine nøgler, og hvor har jeg dog glædet mig til denne dag, og shit en rejse jeg skal på nu! De sidste par uger har været helt vildt specielle og vilde for mig, fordi hold nu op en rejse af følelser og valg jeg har været på og skulle træffe.. Først skal man byde, så købsaftale, så vente på det går på plads, så tage stilling til lån, renter og jeg ved ikke hvad og det har været det vildeste, MEN NU HAR JEG NØGLERNE! ITS MINE!

Hele denne rejse har lært mig så meget, og jeg er faktisk allerede godt igang med at pakke ned i min gamle lejlighed nu, da jeg skal være ude inden den 15 juni (min fødselsdag), så lige nu flyder mit hjem med pakke rod, kasser og aviser overalt, men det minder mig om en spændene rejse der venter forude! Nøglerne er finally mine, og jeg kan stille og roligt begynde og renovere.. Lige nu er det ikke de helt så store ting der skal ske, andet en maling og nogle små projekter, men trust me, jeg har virkelig planlagt de fineste ting, for denne fine perle, som jeg har fundet! Aldrig har jeg været mere glad for et valg, og jeg har været på udkig efter en ejerlejlighed længe, men aldrig følt jeg kunne finde lige det jeg søgte.. MEN en fredag eftermiddag mødte jeg den, og den endte heldigvis med at blive min! Jeg har faktisk allerede første møde der oppe på mandag med malerne, og jeg glæder mig til at hører hvad de tænker og mener om mine ideer - overall glæder jeg mig bare til at komme igang.. Det bliver en anderledes process og rejse med denne, da der hele tiden er små ting der skal fikses, men jeg glæder mig også bare til at flytte ind - den er virkelig helt igennem fantastisk!

Jeg har faktisk vlogget lidt fra dagen i dag med lejligheden, og jeg har filmet en tom lejlighedstour, og den video rammer min youtube kanal i løbet af weekenden - glæder mig allerede til at få den redigeret! Husk at abonnere derinde (find kanalen her..) hvis du ikke gør, fordi der kommer en masse flytte vlogs, renovering osv, og ellers husk at følg med over på Insta (NicolinePraus), der kommer jeg også til at dele en masse! Jeg er så spændt på den rejse jeg skal på nu, og jeg glæder mig som et lille barn...

Let the show begin..

Synes godt om