It's Bikini Time.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Lige nu er graderne voldsomme i DK, og selvom jeg ikke har min skønne altan i år til at sole mig på, grundet renovering af min bolig, så skal jeg stadig ud og nyde solen! Jeg nyder den bare i en park i stedet for, eller nede ved havnen, hvor der samtidig er lidt blæst, så man ikke bare dør af varme. Men når nu man skal sole sig, så skal der jo gerne en ny bikini til, og selvom min samling efterhånden er ret stor, så kan jeg altid bruge en ny. Jeg har nogle gode og fine bikinier, nogle har efterhånden et par år på sig, men de er mine yndlings og jeg har specielt en fra skønne Sandra Willer's kollektion med missya, som jeg elsker at sole mig i - men jeg tænker lidt, der skal en ny til samlingen og derfor har jeg fundet nogle fine og forskellige bikinier til inspiration. Jeg tror at den nye bikini i år skal indeholde noget farve, gerne en overdel med en flot udskæring og måske højtaljede bikinitrusser? De er ret fede, og bliver vidst et stort hit i år - så har overvejet at anskaffe mig nogle!

Den første bikini i ser deroppe er jeg ret vild med, da den er sådan lidt vintage agtigt og sindssyg billig! Samtidig tænker jeg at farverne må være så smukke på en, når man bare får en lille smule farve, og så er trusserne cute! Samtidig er jeg fuldstændig solgt i de gule bikinier jeg har fundet, da de også igen er lidt vintage og har nogle så fine og skønne detaljer! Gul er begyndt at blive min yndlings farve, da den bare spreder en masse glæde, så det er bestemt en farve jeg vil have noget mere i! Måske starte med en bikini og så stille udvide? Den er ihvertfald for cute, og det gælder dem begge to!

Nu vil jeg nyde den her mandag og håbe at resten af dagen foregår bare en lille smule bedre, end hidtil. Jeg startede lige min morgen og ferie ud med at smadre frontskærmen på min telefon, og måtte derfor op og have skiftet skærmen, da den var fuldstændig smadret - virkelig træls og dumme penge at bruge, men nu er den så god som ny igen, men en træls start på dagen! Som mange siger: "Så er det virkelig mandag, på en mandag!". Men nu er alting godt igen, og håber ikke der sker flere dumme ting resten af dagen, det er ihvertfald ikke planen!

Hvilken en af bikinier deroppe er jeres favorit? Også den gule eller er vi mere ude i noget blå?
xoxo N.

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer