Vlog Del 2 // Min Ferie I Italien.

Interview med søde Cecilie Stenfeldt.

Noget jeg gerne længe har ville indfører her på bloggen igen, er de blogger besøg jeg havde for langtid siden og som jeg ved var et kæmpe hit herinde på bloggen! Jeg havde det, det desværre i en meget kort periode, men de få gange jeg fik det på benene var et hit, og derfor vil jeg gerne prøve på det igen.. De 2 besøg der var mest populærere var søde Simone Malou (find indlægget her) og søde Alberte Whitta (find indlægget her).. Til jer der ikke ved hvad blogger besøg er, så er det hvor jeg interviewer en blogger, og deler vedkommendes svar herinde, så i kan læse med – virkelig hyggeligt og super inspirerende!

Men nu hvor jeg gerne ville have det igang igen, synes jeg også det skulle være en helt speciel person der skulle sætte det hele igang igen, og en person som jeg ser utrolig meget op til og finder rigtig meget inspiration ved – nemlig søde Cecilie Stenfeldt.. Hun deler nogle virkelig fantastiske indlæg og billeder, har en utrolig fed stil (mega misundelig!) og er bare utrolig smuk og så en virkelig sød og fantastisk pige! Jeg har fulgt Cecilie siden hun bloggede hos blogspot, og har bare elsket at følge hendes udvikling, og er så taknemlig for hun havde lyst til at være med til et interview her på bloggen! I kan finde hendes blog lige her..

Så hvis i kunne tænke jer at lærer søde Cecilie bedre at kende, og få nogle gode blogger råds fra hende, så læs med nu!

skaermbillede-2017-08-09-kl-20-45-46

Hvorfor valgte du at start din blog? 

Jeg startede min blog da jeg var 10-11 år, og på daværende tidspunkt, var blogfænomenet ikke særligt udbredt i Danmark. Jeg fandt rigtig meget inspiration hos norske blogs, og jeg må nok erkende, at der var en helt særlig blogger, der var årsagen herpå. Jeg var simpelthen så betaget af hendes univers, og samtidig med, at jeg selv interesserede mig for fotografering og tekstformidling, gav jeg det et skud. Det fangede mig lige fra første indlæg var udgivet, og 9 år senere er jeg stadig i gang!

Hvordan finder du inspiration til dine indlæg?

Jeg finder rigtig meget inspiration hos andre blogs, men det kan faktisk også være så simpelt, som noget jeg ser i dagligdagen eller en tanke, der videreudvikler sig til en idé. Ellers er sider som Pinterest eller We Heart It altid brugbare, når man virkelig trænger til akut motivation.

Har du nogle gode råd til folk som gerne vil starte en blog? 

Gør det, hvis du 100% har en oprigtig interesse for det, og hvis du har det, så giv den alt hvad du har, og lad ikke snæversynede holdninger stå i din vej. Der er ingen opskrift på hvordan man blogger eller hvad man skal skrive om, og det er nemlig det, som gør det så unikt.

img_3799-copy

Hvor langtid bruger du på din blog om dagen? 

Da jeg hverken er optaget af skole eller arbejde pt, kan jeg snildt bruge mellem 4 til 6 timer på en dag- somme tider mere. Jeg er ekstremt selvkritisk, og det meste af tiden går faktisk med, at redigere mine indlæg adskillige gange indtil jeg endelig er tilfreds. Et outfitindlæg der ikke ser ud af særlig meget, kan der faktisk ligge 3-4 timers arbejde bag. Derudover er der selvfølgelig også mails der skal besvares, indlæg der skal planlægges og billeder der skal sorteres og redigeres.

Hvordan mener du fremtiden ser ud for dig og bloggen? 

Jeg starter på studie til september, men fortsætter selvfølgelig med bloggen ved siden af. Målet er vel altid at vokse sig større og nå ud til flere, men ligenu er jeg meget tilfreds med bloggens fremgang. Jeg har været on- and off i en rigtig lang periode, og kæmper for at komme back on track.

Hvad er det bedste og værste ved at blogge? 

Det bedste, er glæden ved at lave noget, man oprigtigt elsker. Jeg er både vild med den nørdede del, hvor jeg kan sidde for mig selv og kreere collager eller planlægge nye indlæg, men den ’glamourøse’ side som byder på events, modeshows og pressefremvisninger er utrolig interessant idet den ligger så langt væk fra min vante hverdag. Jeg føler mig altid utrolig privilegeret, når jeg bliver inviteret med til sådanne ting. Det er vildt spændende.

Det værste er uden tvivl fordommene. Jeg har skulle arbejde en del med tanken om, at der intet skamfuldt var over det, og det ikke gjorde mig ”opmærksomhedskrævende”, blot fordi enkle personer, mente det. Det er først nu, jeg er begyndt at være åben omkring det, og førhen kunne jeg godt blive utilpas, hvis det blev bragt op i en samtale. Jeg hadede at blive kaldt ”blogger” fordi jeg ofte følte, der hang negative associationer sammen med det. Det er ærgerligt at blive bedømt på at udleve en af ens hobbyer, men det har heldigvis kun gjort mig stærkere, og bekræftet mig i, at det er det er jeg virkelig vil.

skaermbillede-2017-08-09-kl-20-53-36

Er der nogle blogs du følger og læser fast på og hvilke? 

Jeg er fast følger af Kenza Zouiten og & Molly Rustas, som har det flotteste billedunivers. Ellers kan jeg sagtens finde på, at bladre igennem Bloggers Delight & Looklabs startsider, der er spækket med interessante indlæg fra bloggerne.

Er der noget i dit liv du gerne vil ændre? 

I mit liv set som helhed, er der faktisk ikke noget, jeg ønsker at ændre. Jeg har nedture som alle andre, og er på ingen måde perfekt, men i det store billede, er jeg meget taknemlig for det jeg har. Snakker vi materielt, er det en anden sag; Der står en Chanel taske eller Fiat 500C meget højt på ønskelisten haha!

Hvordan er din stil? 

Min stil afspejler sig meget af mit humør. Til tider er den feminin og stilren, mens den andre gange bærer mere præg af sporty og komfortable items. Jeg ville ønske, jeg var bedre til at lege med print og farver, men jeg tyer altid til de mere stilsikre valg.

skaermbillede-2017-08-09-kl-20-57-59

Hvilke ord beskriver dig bedst? 

Positiv, omsorgsfuld og håbfuld.

skaermbillede-2017-08-09-kl-20-59-08

Jeg håber virkelig i alle sammen nød det her interview med søde Cecilie og lærte hende lidt bedre at kende og forelskede jer i hende, præcis som jeg gjorde første gang jeg så hende! Men tusind tak til søde Cecilie for at ville være med til det her interview og husk i kan finde hendes blog lige her.. Hun er ihvertfald et klik værd, hvis ikke mere!

Men jeg håber i alle sammen nød det her indlæg og gerne vil have det fast på bloggen igen, og skriv gerne hvis der er en speciel blogger, som i gerne vil have et interview med, så skal jeg prøve at få fat i vedkommende! 😉
Rigtig god dag til jer alle sammen!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Årh, sikke et dejligt interview! Jeg har også fulgt hende siden hun var på blogspot, og hun er bare super dygtig og skide sød! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog Del 2 // Min Ferie I Italien.