Interview med Instagrammeren Lise Sydendal.

Godmorgen skønne mennesker.

Det her indlæg skulle have været oppe igår, men dagen igår var bare så vild på så mange punkter, at jeg ikke rigtig havde tid til at sidde foran pc'en, og var så glad og lykkelig at jeg bare nød det hele lige der. Bare nød øjeblikket, og roen og alle de glade tanker og følelser der kom. Jeg fik nemlig en god nyhed og mulighed igår, som jeg nok skal fortælle jer mere om, når tiden er der, men lad mig så det sådan her, jeg er glad! Helt ind i maven glad, og det var faktisk grunden til jeg stod op i dag klokken 06.00, fordi jeg vågnede helt af mig selv, med det største smil på - fremtiden ser virkelig god ud!

Men dagens indlæg i dag, er et nyt interview her på bloggen - mere præcist et nyt besøg! Denne gang er det skønne Lise Sydendal, som skal på besøg her på bloggen, og det er hende som står bag @Lisesydendal, som er en profil der indeholder træning, opskrifter og hverdagsting. Lise er en utrolig livsglad og skøn person at følge, og jeg har gjort det et stykke tid, og snakker faktisk ofte med Lise igennem Instagram - hun er bare helt igennem skøn! Vi har aftalt at snuppe en træning sammen, næste gang hun er i Vejle og når de selvfølgelig tillader man må det igen - bare rolig, vi gør ikke noget dumt her i Corona tiden. Så hvis i vil lærer søde Lise at kende, så læs med nu og bliv lidt klogere på denne skønne kvinde, som gemmer sig bag profilen.

Hvad arbejder du med til daglig?
- Jeg arbejder i The Body Shop (fritidsjob), men til daglig studerer jeg erhvervsøkonomi på Aalborg Universitet.

Hvad er dine fremtidsplaner for dig selv og din familie?
- Det er svært at sige. Drømmer om at bygge eget hus med min kæreste, få en familie og leve lykkeligt!

Hvad er dit drømmejob, hvis du måtte vælge lige det du ville?
- En dag at være selvstændig. Begge mine forældre er, så jeg drager stadig inspiration fra dem.

Hvorfor valgte du at starte den her Instagram profil - hvad var din motivation til det?
- Det er en del år siden, hvor den blot blev oprettet på baggrund af, at det dengang var "på mode".
😂

Hvad får du tiden til at gå med, lige nu hvor Danmark er lukket ned?
-
En masse online møder med studiegruppen, lidt arbejde, slapper af og nyder tiden med min kæreste og kigger efter en ny bil og træner lidt.

Hvad er din yndlings ting at lave her i livet?
- Som en "ting" får stor glæde af at træne. Men min yndlings beskæftigelse er at omgås mine nære.

Hvilke gode råd har du til kvinder, som også gerne vil være nogle seje boss ladies?
- For at sige det lige ud. Fuck andres meninger! man skal huske at være sig selv og ikke prøve at "efterligne" andre. Alle er unikke.

Hvem ser du op til her i livet (både kendte og ikke kendte)?
- Min søster er mit største forbillede.

Hvad er din største svaghed?
- Jeg har en tendens til at stresse mig selv - både store som små ting.

Så det var skønne Lise i mødte her, og hvis i elsker træning og sunde opskrifter - så kig bestemt forbi hende, i vil ikke fortryde, og så er hun også bare gude smuk! Hun gir ihvertfald en motivation for at træne, og det er altså mega lækkert, specielt i denne tid med Corona. Husk i også kan læse om nogle andre skønne personer som har været på besøg her på bloggen, lige her, her og her..

Husk også at hvis der er nogle i drømmer om at hører eller lærer bedre at kende, så skriv navnet i kommentaren, og så skriver jeg hende eller ham på listen, og prøver at få et interview på banen. Jeg har nogle personer i kiggeren i nu, men i må altid gerne komme med ønsker eller ideer, det vil jeg kun sætte pris på!
Jeg håber i får en helt igennem fantastisk torsdag, og så ses vi snart igen!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer