Interview med Instagrammeren @Businesslady_dk

Hej skønne mennesker!

Jeg håber i får tiden til at gå derhjemme, og sørger for at holde jer selv igang med arbejde, træning, rengøring eller noget helt tredje. Personligt selv, står jeg op hver morgen klokken 06.30 i hverdagen, får lavet min morgen træning, går en tur omkring kl 08.00 med min nabo (selvfølgelig med afstand), og ellers har jeg lavet nogle to dos igennem dagen, som jeg skal have lavet - for at holde mig selv igang, og for at jeg ikke bare sidder på min sofa en hel dag og ser serie.. Ikke fordi der er noget galt i det, men det bliver også bare kedeligt og tamt i længden, hvis man nærmest har gjort det hele dagen.

Jeg tænkte at jeg ville til at starte de her interviews op igen, som engang har kørt her på bloggen, men som jeg gik lidt i stå med. Engang var det kun bloggere som jeg spurgte ind til, men i dag er verden jo meget større på den sociale medie front, og der er sket en kæmpe forandring, så jeg tænker at det ikke kun er bloggere mere, men generelt influencers, og folk som inspirerer mig. Det er altid sjovt at lærer folk lidt bedre at kende, og i dag er ingen undtagelse - fordi hende i skal møde i dag, har virkelig inspireret mig en del på det seneste, og så er hun bare skide sød at følge - svarer altid på de ting man spørg om, og så deler hun bare nogle inspirerende ting - og så er man måske også lidt mere nysgerrig på hende, da hun også er lidt privat inde på hendes profil, men hun er det på en cool måde, og en måde der gør man måske gerne vil vide mere!

Hvis i ikke kan gætte det ud fra billederne, så er det selvfølgelig skønne @businesslady jeg snakker om, og hun er altså bare fantastisk at følge - helt igennem utrolig! Jeg tænker også man lidt har sovet under en sten, hvis man ikke har hørt om hendes profil, eller set at din veninde måske følger hende, fordi hun er altså blevet ret så populær, og jeg forstår godt hvorfor! Jeg er selv mega betaget af hende, og synes hun deler nogle inspirerende billeder og tekster, noget som motivere en, specielt på arbejdsfronten!

Så hvis i ligesom mig er lidt mere nysgerig på hvem der gemmer sig bag profilen, og hvad der inspirerer hende - så læs med her.

Hvad arbejder du med til daglig?
- Jeg er personlig assistent for en forretningsmand. Jeg er med til alle møder, udarbejder hans præsentationer, sørger for hans kalender/mails, hjælper med at håndtere vores VIP kunder, og så løber jeg selvfølgelig lidt private ærinder for ham.

Hvad er dine fremtidsplaner for dig selv og din familie?
- Vi har købt hus, blevet gift og fået en lille baby indenfor 1,5 år. Så nu nyder vi bare tilværelsen som en lille familie og så ser vi hvad fremtiden bringer.

Hvad er dit drømmejob, hvis du måtte vælge lige det du ville?
- Diamanthandler. Jeg ville elske at være den nye Katerina Pitzner.

Hvor får du inspiration fra?
- Min egen hverdag og det forretningsmiljø jeg bevæger mig i.

Hvorfor valgte du at starte den her Instagram profil - hvad var din motivation til det?
- Jeg har altid været fascineret af stilet erhvervsfolk der mestre forretningslivet og samtidig ser godt ud i jakkesæt. Min omgangskreds og kvinder jeg møder i min dagligdag, syntes ofte at mit job lyder spændene. Jeg tænkte derfor at det var en oplagt mulighed, at min profil skulle handle om netop dette.

Er der noget du gerne vil opnå med denne profil, eller er det for hyggens skyld?
- Det er kun for sjov. Men jeg håber da min profil inspirer andre.

Hvordan ville du beskrive din stil?
- Stilet, klassisk, sort/hvid og businessagtigt.

Hvad får du tiden til at gå med, lige nu hvor Danmark er lukket ned?
- Når man bor i hus, er der altid noget at lave eller ordne. Så jeg får lavet en del praktiske ting, som vi normalt ikke når i hverdagen. Derudover er der også ekstra overskud til træning, madlavning og familietid.

Hvad er din livret og yndlings drink?
- Jeg elsker alt mad! Men har en særlig kærlighed for kartoffelmos. En Pink G&T.

Hvad er din yndlings ting at lave her i livet?
- Rejse! Jeg elsker sol og varme, svømme i havet, opleve nye kulturer og spise eksotisk mad. Selvfølgelig i selskab med min dejlige familie.

Hvilke gode råd har du til kvinder, som også gerne vil være nogle seje boss ladies?
- Jeg er ikke Bosslady, da det jo ikke er mig der er chefen på kontoret. Dog står jeg lige ved siden af ham.. Og sørger for at han altid fremstår skarp og forberedt til alle vores møder. Men et godt råd er at være proaktiv, pligtopfyldende og knokle på for at opnå dine mål. Du er nødsaget til at vise lederne, at du er værd at beholde. Ingen er uundværlig men du kan gøre dig selv svær at erstatte. Og så kommer du langt med en imødekommende personlighed, præsentabelt tøj og et smil.

Hvem ser du op til her i livet (både kendte og ikke kendte)?
- Jeg bevæger mig i en mandsdomineret verden og derfor ser jeg meget op til de kvinder, som formår at tage direktørsstolen. Af kendte mennesker kunne det fx være Katerina Pitzner og Christiane Schaumburg-Muller. Privat må det være min moster og far. Min moster er højtstående indenfor Novo Nordisk og er bare en mega sej og dygtig kvinde. Min far har jeg altid set meget op til. Han er meget vellidt i bilbranchen, har virkelig talegaverne i orden og så kan han sælge sand i Sahara.

Hvad er din største svaghed?
- Jeg er vildt utålmodig.

Jeg håber det her indlæg kunne inspirerer jer lidt og måske lærer lidt mere om den kvinde der gemmer sig bag profilen Business Lady, fordi jeg er selv meget betaget af hende! Hun er virkelig inspirernede, og bringer altid et smil frem på mine læber, og gør at jeg tør satse lidt mere på mine drømme!


Er der nogle mennekser derude, som i gerne vil have et interview med eller som i syntes jeg skal tjekke ud? Så smid gerne navnet nede i kommentaren, så kigger jeg på det! Jeg regner med der vil være 1 indlæg af disse slags 1 gang om ugen, så det kan i glæde jer til!

Husk at passe på jer selv i denne tid og holde afstand - vi skal alle igennem det her!
Kys og Kram N.

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Kendte ikke businesslady i forvejen, men nu kan jeg da helt tydeligt læse mig frem til, at jeg skal browse lidt rundt på hendes instagramprofil!
nouw.com/bylauradenis
nicolinepraus
nicolinepraus,
Hun er bare mega inspirerende, og cool! 😊 <3
God læselyst derinde!
nouw.com/nicolinepraus
ByLauraDenis
ByLauraDenis,