Interview med bloggeren Isabella Pernille

Halløjsa skønne mennesker.
Jeg holdte lige en dag fri igår fra bloggen, da jeg desværre ikke var helt i top og havde en voldsom slem hovedpinde, som forsatte indtil omkring eftermiddag i dag - så nu har jeg lidt mere overskud, og kan mærke glæden stille kommer frem igen. Der er bare ikke noget værre end en dum hovedpine, og specielt når man er på arbejde, den kan virkelig ødelægge alt for dig. MEN hey im back! Bedre end nogensinde, og selvom vi alle løber lidt hurtigt på job nu og har travlt, fordi vi ingen mennesker er på arbejde, så det sjovt - og vi har det godt!

I dag på bloggen skal vi have endnu en dejlig person på besøg, og denne gang er det skønne Isabella Pernille, som både har en blog og en instagram. Jeg har fulgt med hos hende længe, og tillader mig lige også lidt at kalde hende min veninde, fordi vi snakker ofte sammen og har tit snakket om at snuppe en kop kaffe, hvis jeg en dag smutter mod Aalborg. Endnu vildere er det, at hun skal være mor, så lige et kæmpe stort tillykke herfra, det er så vildt og noget af det smukkeste! Hun er ihvertfald en helt igennem skøn person at følge, som elsker at dele alt fra livet, ligefra træning, mode, usunde snacks og meget meget mere. Så hvis i også gerne vil lære søde Isabella, lidt bedre at kende, så læs med lige nu.

Hvad arbejder du med til daglig?
- Jeg er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration og arbejder som økonomikonsulent i et regnskabskontor i Aalborg.

Hvad er dine fremtidsplaner for dig selv og din familie?
- Jeg har for nylig offentliggjort at jeg er gravid, så til oktober skal Christian og jeg være forældre for første gang. Det glæder jeg mig helt vildt til, så det er her mine tanker om fremtiden er i øjeblikket. Jeg tænker kun baby, baby og baby - men det gør man vel, når man venter sit første barn? Derudover har jeg ingen ide om, hvad fremtiden bringer. Jeg er glad for mit liv, som det er nu og jeg håber livet bliver ved med at behandle mig og min familie, som det gør nu.

Hvad er dit drømmejob, hvis du måtte vælge lige det du ville?
- Jeg er egentlig meget glad for at være hvor jeg er nu. Jeg har nogle rigtig søde kollegaer og spændene arbejdsopgaver, som gør at jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag. Men skulle jeg finde på noget andet at lave en dag, så kunne jeg rigtig godt tænke mig at min egen webshop med enten tøj eller træningstøj. Måske med noget som jeg selv designede - det kunne i hvert fald være fedt!

Hvor får du inspiration fra?
- Jeg bruger instagram rigtig meget. Måske lidt for meget. Men jeg synes det er så hyggeligt at følge med i forskellige folks liv, og det er derfor her jeg finder inspiration til alt fra tøj til træningsøvelser til mad - og nu til baby.

Hvorfor valgte du at starte den her Instagram profil - hvad var din motivation til det?
- Jeg oprettede min profil i sin tid, fordi alle andre gjorde det - og så ville jeg også se hvad instagram var for noget. Jeg blev dog ret bidt af det, så derfor er jeg forsat med at bruge Instagram.

Er der noget du gerne vil opnå med denne profil, eller er det for hyggens skyld?
- Det er primært for hyggens skyld. Jeg deler det, som jeg finder interessant, og så håber jeg selvfølgelig, at andre også finder det interesant. Derudover har jeg lært en masse søde piger "at kende" gennem instagram, og jeg synes det er fedt at følge med i deres liv, hvilket også giver mig lyst til at dele små glimt fra mit liv liv.

Hvordan ville du beskrive din stil?
- Ret almindelig. Jeg er dog ret vild med at gå i kjoler og nederdele, og det er nok også det jeg ejer mest af, hvis man kigger i mit klædeskab. Jeg har altid været bange for farver, men jeg er begyndt at købe mere farverigt tøj. Så selvom jeg har det bedst i sort, hvid og grå, så kan man faktisk godt se mig i en vild og farverig kjole en gang i mellem. Derudover ser man mig ofte i et par sneakers og med min skønne sorte Louis Vuitton taske.

Hvad får du tiden til at gå med, lige nu hvor Danmark er lukket ned?
- Jeg arbejder hjemmefra. Når jeg ikke arbejder, kan jeg godt lide at løbe en tur eller gå en tur med en god podcast i ørerne. Derudover bruger jeg en del tid på at se Netflix, lave perler og på at køre ture med min kæreste. Han er nemlig ret glad for sine biler, så dem lufter vi tit. Nu hvor vejret er begyndt at blive bedre, tilbringer jeg også meget tid i haven - nærmere bestemt min solvogn. Jeg elsker at ligge der i solen, høre musik og bare slappe af.

Hvad er din livret og yndlings drink?
- Jeg elsker alt med pommes fritter, og det er lige meget om det er på en pizza, i en pita eller om det er burger med pommes. Bare der er pommes fritter til, så er den gravide her glad. Jeg har altid været vild med pommes fritter, men efter jeg er blevet gravid, så SKAL jeg bare have det 3-5 gange om ugen. Min yndlingsdrink er mojito eller en astronaut drink, men dem drikker jeg selvfølgelig ingen af i øjeblikket. Mens jeg er gravid er min yndlings "drink" en iskold Pepsi Max.

Hvad er din yndlings ting at lave her i livet?
- Jeg elsker at ligge i min seng - især om aftenen. Det der med at ligge sig ind i sin seng, efter en lang dag, det er altså virkelig en rar følelse. Derudover elsker jeg at spise. Jeg tænker på mad konstant, og jeg glæder mig altid til næste måltid. Og når ja, så elsker jeg at shoppe og bruge penge. Det var godt nok 3 ting, men det er også 3 af mine yndlingsting.

Hvilke gode råd har du til kvinder, som også gerne vil være nogle seje boss ladies?
- Nu ser jeg ikke mig selv som en "sej boss lady", så den her er ret svær for mig. Men jeg tænker umiddelbart at for at være en sej boss lady, så skal man turde være sig selv, være ligeglad med hvad andre tænker og bare gøre det, som man føler og har lyst til.

Hvem ser du op til her i livet (både kendte og ikke kendte)?
- Det har jeg faktisk aldrig tænkt over, så det er jeg lidt i tvivl om. Men da jeg var yngre, så jeg helt vildt op til Paris Hilton, og jeg ville totalt gerne være som hende. Men måske det mest handlede om, at hun var rig og ikke "lavede" noget? I øjeblikket er der ikke nogen kendt mennesker jeg som sådan ser op til. Der er dog mange, som jeg synes er vildt seje, fx Irina the diva, som har opbygget et stærkt brand efter at have startet i et realityprogram. Det synes jeg er ret cool, og så er jeg også ret vild med hendes makeup. Hun gør det godt!

Hvad er din største svaghed?
- Jeg spekulerer alt for meget over, hvad andre tænker og synes om mig. Men jeg øver mig i at lade være med at spekulere over det, og det går bestemt også meget bedre nu end det har gjort tidligere. Måske jeg bliver en totalt sej boss lady en dag? :-D

Så det var søde Pernille i mødte her, som jeg som sagt har fulgt med hos længe, og som bare er en super sød og meget jordnær person! Man bliver altid i godt humør af at følge med hos hende, og top motiveret for træning eller måske en løbetur. Det var faktisk på grund af hende dengang, at jeg startede med at løbe og jeg har tit tænkt på, at jeg måske skulle prøve igen - hun er så sej!

Er der nogle af jer herinde, som kender til hende eller måske følger hendes blog?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer