Bagsiden Af Medaljen: Konkurrencer, Samarbejder Og Snobberi.

Insta Lately #9.

skaermbillede-2017-11-13-kl-20-30-22 skaermbillede-2017-11-13-kl-20-31-48

Nu er mandag ved at være slut, og jeg har faktisk haft en ret produktiv start på ugen, og haft en faktisk rigtig god mandag, på trods af det faktisk er mandag.. Men inden jeg fortæller lidt mere omkring min dag, vil jeg gerne lige takke for alle de søde beskeder og kommentarer, som jeg har fået på mit sidste indlæg (find det her..), i er virkelig fantastiske! Jeg var så bange for at udgive det blog indlæg, men nu er jeg virkelig glad for jeg gjorde det, og hvor er det bare fedt at der er flere som har det som mig, og godt kan se at alt det konkurrence er et problem.. Udover det vil jeg også gerne lige sige tusind tak for alle de søde hilsner der var til mig og min blog – de varmede utrolig meget, og gjorde faktisk jeg næsten gav mig til at græde, men af glæde.. Det er rart at føle sig værdsat og at der faktisk er folk som læser min blog, og som elsker at følge med i den, og elsker at jeg er så ærlig, som jeg er.. Jeg vil ihvertfald bare gerne takke jer alle sammen, sindssyg meget og bare fortælle jer at jeg værdsætter alle jeres søde kommentere, mere end i tror!

Men som sagt så er mandag ved at være slut, og det har som sagt været en rigtig god mandag, og en rigtig god start på dagen! Jeg har været på arbejde det meste af dagen, derefter været til træning, fået besvaret nogle mails og fået filmet en video… Så alt i alt har det været en produktiv dag, som også gør at jeg kan gå i seng med god samvittighed, og vide at jeg har fået nået alt det jeg ville..

Jeg tænkte også at det var på tide med en lille Insta Update, fordi jeg er igen begyndt at bruge min Instagram rigtig meget (find min profil lige her..), og bruger insta story rigtig rigtig meget, hvor jeg deler små videoer fra min hverdag og samtidig snakker med jer og spørg jer til hjælps! Så hvis i ikke følger mig derinde, så syntes jeg bestemt i skal gøre det, fordi ellers går i glip af en masse.. Men jeg har her på det sidste delt alt for mange selfies derinde, været ude og spise lækker morgenmad på min yndlings cafe – den lille smalle i Odense og været ude og købe fine vinter blomster til min altan.. Men som sagt, hvis i ikke følger mig derinde, så syntes jeg bestemt i skal gøre det!

Nu vil jeg få set lidt mere Netflix og så snart smutte i seng, da jeg har en spændene dag foran mig i morgen! Jeg skal til frisøren halv 11, og jeg skal love jer for der kommer til at ske noget stort og spændene, og en kæmpe forandring for mig – det trænger jeg virkelig til! Men husk i kan følge med på min Insta Story, så som sagt, smut gerne ind der og følg med!

Rigtig god aften til jer alle sammen, og smid gerne jeres instagram nede i kommentarfeltet, da jeg lidt leder efter nye profiler at følge, så jeg kan få en ny inspiration 😉
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Det lyder bare super spændende med dit nye hårprojekt søde 🙂 Jeg glæder mig til at se det færdige resultat og hvad du mon har fundet på denne gang.

    Og hvor er det dejligt at høre, at du havde en super produktiv mandag. Det føler jeg også, at jeg havde og det giver bare så meget energi og mod på resten af ugen 😉 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagsiden Af Medaljen: Konkurrencer, Samarbejder Og Snobberi.