Inspiration for christmas outfit.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Hey Sweeties! Så er det altså i overmorgen at det er juleaften, og det er altså crazy! Jeg syntes de sidste par dage er fløjet afsted, også selvom man ofte har gået hjemme, nu hvor der er lockdown i DK. Er i alle sammen ved at være klar? Glæder i jer? Jeg føler julen i år er anderledes end alle de andre år, og jo jeg ved da godt jeg bliver ældre, men jeg tror også det skyldes alt det med Corona, man har bare ikke kunne gøre det samme i år. Mange traditioner er blevet sløjfet eller skiftet ud med nye, som er mere sikre for hinanden og for samfundet.

Nu hvor det er jul, så skal man jo også have lidt styr på sit juleoutfit, da det jo er en helt speciel aften, hvor man er sammen med familie og fejre hinanden, og den kærlighed man har til hinanden. Jeg elsker julen og den magiske aften, hvor det er som om man glemmer alle de problemer man måske har, og bare er i nyet. Jeg har allerede fundet 2 outfits frem, som jeg svinger lidt i mellem, og jeg er ikke helt sikker på hvilket et i nu, men jeg regner med at få helt styr på det i morgen. Men derfor skal i da ikke snydes for lidt inspiration, og dem jeg har fundet oppe på billederne, syntes jeg er en fin ting til juleaften - helt klart noget man kunne finde mig i. Jeg syntes sagtens man kan rocke en jumpsuit til jul eller en mega cool habitkjole - sådan en sag ønsker jeg mig virkelig! Den sorte off shoulder kjole som i ser til sidst, den er virkelig en favorit hos mig - den måtte gerne hænge hjemme i min garderobe (det er virkelig en nico kjole!). Samtidig elsker jeg også den røde kjole, som bare skriger jul og som har det fineste mønster i sig - kæmpe fan!

Har du fået styr på hvad du tager på juleaften, eller tænker du stadig? Er det kjole, suit eller noget helt tredje? Skriv det gerne i kommentaren, jeg er meget nysgerrig og kunne selv godt bruge lidt inspiration, her til sidst!
Kryds forresten gerne fingre for mig, da det er i morgen jeg kaster mig ud i at få mine julenegle klar, og jeg håber sådan den ide jeg har i hovedet lykkes - jeg lover at smide det op herinde hvis!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer