Get The Look - Selena Gomez.

I’m Ready For Summer.

picmonkey-collage-7

I morgen omkring kl 10.45, er jeg færdig med min eksamen, og går officelt på sommerferie, hvilket jeg glæder mig helt vildt til! Jeg har aldrig været mere stresset over en eksamen, som den til imorgen, men for første gang i langtid har jeg ikke rigtig vidst hvad man skulle, og så er der bare sket så meget i mit liv imens eksamen har stået på, så jeg har også haft 1000 andre ting at se til, end lige den.. Men jeg er nu 100% klar til i morgen, og har fået læst mine notater igennem og fået øvet et par gange, så nu må det hele bare godt snart være over! Jeg var et smut oppe på mit studie i dag, fordi 2 af mine søde veninder skulle op i dag, og de klarede det selvfølgelig til topkarakter og fik 10 og 12.. Jeg er virkelig stolt over dem, men jeg må indrømme jeg også føler en smule pres på mig nu, fordi jeg så også skal have det, og mine forældre presser også lidt på og siger: “Du så god, selvfølgelig får du 12!”…  For at være ærlig håber jeg da at jeg får en god karakter, da jeg har brugt mange timer på opgaven, men et 02, så jeg bare er bestået er også okay for mig, jeg vil ikke være tilfreds, men jeg er da i det mindste bestået!

Men som sagt får jeg sommerferie i morgen, hvilket bliver virkelig tiltrængt, og noget jeg virkelig glæder mig til! Jeg skal arbejde en del her i sommerferien, måske til Italien med mine forældre og så selvfølgelig bare træne en masse og slappe af.. Jeg har ikke nogle fastlagte planer i nu, men jeg skal nok lave et indlæg omkring min sommer så snart alt er på plads, men for nu ved jeg det ikke.. Men det er også rart noglegange ikke at have alt planlagt, og faktisk bare kan tage 1 dag af gangen og se hvad sommeren bringer en, jeg glæder mig ihvertfald!

Men det blev en lille opdatering fra mig, på min eksamen i morgen og min sommerferie! Som sagt skal jeg nok lave et indlæg omkring mine planer for sommeren, så snart det hele er på plads, men det bliver ikke lige i nu 😉
Nogle af jer som også snart går på sommerferie eller som måske er? Og kryds gerne lige finger omkring kl 10.30 i morgen! 😉
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get The Look - Selena Gomez.