Im dreaming of... #Gucci.

Billeder lånt fra Pinterest.

Hello sweeties! Så er weekenden startet og jeg nyder den fuldt ud, efter de første par dage tilbage på work. Der er virkelig mange ting der skal ordnes lige nu hos Pandora, specielt fordi vi har været bagud på kollektioner osv, grundet Corona, men vi kæmper og kommer stærkt med, og så har vi bare nogle skønne utrolige og loyale kunder, som jeg elsker at møde hverdag i butikken. Jeg har jo desværre fået mit stik i torsdag, hvilket har gjort jeg i går aftes begyndte at få det rigtig dårlig, og stadig har det i dag, men jeg kæmper mig op og igang med dagen, fordi jeg ikke vil bukke under for den her kur - det kommer ikke til at ske. Jeg nyder weekenden og får ladet mig selv op, inden en travl uge venter på mandag. Dagen i dag skal bruges på ro, rengøring, fikse mine negle (De er bare op af bakke lige nu), og så skal jeg ud og spise med min familie i aften, og det glæder jeg mig altså til! For første gang i flere måneder skal jeg ud, og det bliver altså bare en fest - jeg glæder mig helt til at skulle dulles op, og have en fin kjole på - det bliver så hyggeligt, og er tiltrængt! Det er bare en godkendt weekend!

Noget jeg går og drømmer utrolig meget om i øjeblikket, er et tørklæde fra Gucci og jeg er vitterligt inde og tjekke deres hjemmeside, flere gange om dagen! Ih hvor jeg virkelig overvejer at klikke et hjem, men så er spørgsmålet også bare, hvilken farve? Jeg overvejer virkelig det brune, fordi det er klassisk og kan passe til alt, men det lyserøde er også så fint og meget mig! Og så har de også et gråt derinde, der også er ret cool.. Hmmm tænke tænke. Hvad tænker i? Hvilken farve ville være bedst at anskaffe sig, som man ville kunne bruge hele årer rundt, og aldrig blive træt af.. Det er det brune, ikke?

Er der nogle af jer som har et tørklæde fra Gucci, som kan anbefale det eller måske det modsatte? Hvilken farve og str købte i det, i? Håber i vil hjælpe, og jeg skal selvfølgelig nok vise det herinde, hvis jeg klikker et hjem!
God weekend til alle!
Kys N.

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer