3. Advent Giveaway.

Ild i min lejlighed.

large

Okay overskriften lyder virkelig voldsom, men det var faktisk det der skete i søndags, da der gik ild i min ovn her i lejligheden.. Der er heldigvis ikke sket nogle alvorlig skade, andet end at jeg blev virkelig bange og chokeret og at jeg har fået ny ovn, men ingen skade på lejligheden eller nogle af mine andre ting.. Der var mange af jer der spurgte ind til oplevelsen da jeg snakkede om det igår på min snapchat (Nicoboo) og tænkte jeg ville dele historien med jer, og slå fast hvor farligt ild kan være!

Jeg rendte rundt i min lejlighed i søndags og fik gjort lidt rent, inden jeg skulle på arbejde om eftermiddagen, så der var styr på alting og klar til en ny uge! Da jeg ved jeg først har fri 20.15, og nok ikke får tid til pause, tænkte jeg at jeg kunne lave noget lækkert til frokost, så jeg var mæt hele vagten og ikke skulle tænke på mad eller noget inden jeg fik fri! Så jeg satte mig for at lave en sund pizza (skriv gerne hvis i vil have opskriften – den er så god og let!) og satte det hele i ovnen og startede den.. Efter små 10 min ringede min ovn for at fortælle mig at den var færdig, men i det jeg åbner ovnen står der en kæmpe flamme op og der var simpelthen ild i ovnen og pladen maden lå på! Jeg panikkede fuldstændig og tog pladen ud, kastede den ned i vasken og startede for vandet.. Jeg skynder mig også at slukke for ovnen, hvor gnisterne inde i oven stopper og flammerne i vasken stoppede da vandet kom på.. Jeg har seriøst aldrig været så bange, og måtte ringe til min mor med det samme, da jeg rystede fuldstændig og var virkelig i chok, men efter en lang snak med hende faldt jeg til ro, og fik ovnen slukket helt og gjort rent efter flammerne.. Igår var jeg så over der hvor jeg købte ovnen og få den byttet til en ny, og fik så fortalt at de aldrig har oplevet det før med den slags ovn jeg havde – men at jeg selvfølgelig skulle have en ny, da det ikke var normalt + fordi jeg ikke ville bruge den gamle, da jeg var bange for der ville gå ild i igen..

Så status er nu at jeg har fået den samme ovn igen og den er sat til og virker præcis som den skal – og jeg er stille begyndt at komme mig over chokket.. Selvfølglig sidder det stadig i mig og jeg ved der kommer til at gå nogle dage før jeg lige tænder ovnen igen, og samtidig har jeg ikke haft tændt nogle af mine stearinlys lige siden, da jeg stadig er bange for den flamme jeg så og generelt er blevet en smule bange for ild..  Det var en virkelig ubehagelig oplevelse, og jeg er så taknemlig for der ikke skete mere i lejligheden eller med mig..

Så ja det var en lille historie fra min hverdag, og heldigvis ikke noget man oplever hverdag! Jeg håber ihvertfald aldrig jeg kommer til at opleve det igen – det var virkelig en ubehagelig oplevelse, og noget der nok kommer til at side i mig det næste stykke tid..
Nogle af jer der måske har oplevet noget ligende eller noget andet med ild? Og hvad gjorde i for at komme over chokket?
Kys Nicoline.

 

 

   

2 kommentarer

 • Tenna Due Nielsen

  Sikke en forskrækkelse Nicoline. Der kom små flammer i min mikroovn i lørdags så den er smidt på lossepladsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Ja det var ikke lige verdens sjoveste oplevelse, og det har fået mig til at drømme om flammer hver nat siden, men jeg er glad for der ikke skete mere.
   – Puha, jeg havde gjort det samme <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Advent Giveaway.