Beautiful Iphone Covers From Artboxone.

I Will Never Go To That Place Again.

Hey Sweeties.

Jeg beklager der ikke kom et indlæg op igår, men jeg var på arbejde fra 09.45 – 19.15 og derefter ude at spise med alle mine nye søde kollegaer, og var først hjemme kl 22.00 om aften, så jeg havde slet ikke tid igår og havde slet ikke min pc tændt.. Men det var en mega god aften, og jeg er så glad for alle mine nye kollegaer og at have fået muligheden for at arbejde i Samsøe & Samsøe, det mega hyggeligt og fedt! Så det var en kanon god onsdag igår, og jeg gik træt men glad i seng..

Men som nogle af jer kunne se for en lille uges tid siden, fik jeg lavet negle – mere præcis gelnegle, som er en speciel neglelak der bliver lagt på ens negle, som så skulle holde i 3 uger.. Jeg fik det lavet over hos Hairways, som ligger over i Bilka her i Odense, og det var det sødeste personale, men allerede 3 dage efter begyndte 3 negle at knække.. Jeg ringede derover og fik dem så lavet, men allerede dagen efter begyndte de andre fingre, og jeg måtte så i tirsdags pille alt af, da det så forfærdeligt ud, og synet der ventede mig under neglelakken var ikke det kønneste.. Jeg har altid haft stærke, flotte negle – men nu er de fuldstændig ødelagte.. Mange af dem er flækket, mange af dem skaller og så er de alle sammen så sindssyg svage – de knækker over ingenting.. Det gør mig sindssyg ked af at jeg bliver lovet det holder 3 uger, men allerede efter 4 dage bare er ødelagt og det gør mig endnu mere ked af det at mine negle er fuldstændig ødelagte nu.. Jeg skal igang med en masse pleje for mine negle som olie osv, og så kan jeg håbe de engang bliver stærke og flotte igen.. Jeg er ked af jeg brugte mine sidste lommepenge, på noget som ikke har holdt – og det har specielt været hårdt for mig at undvære de penge jeg brugte, fordi jeg i forvejen ikke har så mange penge.. Men jeg vil ihvertfald ikke anbefale Hairways i Bilka, hvis man skal have lavet negle.. Jeg er ihvertfald rigtig skuffet og er så ked af hvordan det hele er endt ud med mine negle, så det er bare et råd herfra, hvis man overvejer det..

Så det var et lille surt opstød fra mig, men jeg er virkelig ked af hvordan mine negle er lige nu – så jeg ville bare lige sige det videre – hvis i overvejer det.. Men er der nogle af jer der måske kender andre gode steder her i Odense, hvor man kan få lavet negle som VIRKELIG holder? Skriv det gerne i kommentaren!
Kys Nicoline.

   

6 kommentarer

 • Ja det er noget træls – men er godt igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv for en oplevelse, og hvor øv at have givet penge på sådan noget sjusk! Du må i gang med at pleje.

  Ps. tror ikke jeg ville få udbetalt løn, hvis jeg arbejdede i en Samsøe & Samsøe, nøj der er jo alt for meget lækkert tøj, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også rigtig ked af det, og bare hvordan mine negle er nu.. det forfærdeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Nej man skal lige holde en smule afstand fra neglebåndet, det er rigtigt, men det de har lavet er jo det rene sjuskemikkel, det ligger vildt ujævnt og sådan skal det slet ikke se ud jo. Og man kan se igennem til neglen nogle af stederne og andre steder på din negl ude ved spidsen er det nærmest halvtykt i laget. ØV for dig <3 Og ja, selvfølgelig stoler du på dem, og det er endnu værre, at de så laver sådan et sjuskearbejde på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også de lagde det underligt og hun sagde det ikke måtte ligges helt på og ikk nede ved enden osv, men når det er første gang man får det lavet, stoler man jo blindt på dem, fordi det er dem der skal være professionelle.. Men det skal jeg huske, tusind tak for de gode råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Skulle de forestille at være professionelle? For lakken er da også lagt virkelig dårligt, i ujævne lag og der er jo hverken forseglet i spidserne eller lagt ordentligt ved neglebåndene. Det er simpelthen useriøst at du har skulle betale for det, og øv at du skulle have en dårlig oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Iphone Covers From Artboxone.