Vlog // Min Ferie I Italien.

I Want Those Shoes // Hafnium.

billede1

billede2

Kender i det der med når man ser noget, og bare forelsker sig med det samme? Det er sket en del gange for mig nu i mit liv, og den ene gang var ved min Gucci taske (Lover at vise jer den snart, så glæd jer!) og så nu ved disse sko, for hold nu op hvor er de bare fantastiske! Efter jeg fandt dem på Instagram (Find profilen her..) har jeg slet ikke kunne tænke på andet, og ved jeg bare må eje sådan et par en dag, hvis ikke flere! Jeg elsker sko som disse, og så med hår gør det dem bare mere fantastiske, og jeg synes de er virkelig unikke og rigtig modeagtige! Det er søde Malene Vestergaard som står bag designet af skoene, og udover sko laver hun også jakker og andre spændene ting, og jeg synes det er nogle virkelig lækre ting hun laver, og et virkelig flot og unikt design!

Jeg ved ihvertfald med sikkerhed at jeg skal eje et par sko, hvis ikke flere en dag, fordi de er virkelig så unikke og jeg kan slet ikke stoppe med at tænke på dem! I kan finde dem og alle de andre lækre ting, inde på deres hjemmeside, som i kan finde lige her.. Jeg er ihvertfald helt solgt, og forelsket!

Nogle af jer der kender til skoene, eller kender til mærket Hafnium, og hvad synes i? Er de ikke bare for fede?! 🙂
Kys Nicoline.

   

3 kommentarer

 • Jeg synes de er super flotte, men jeg tror ikke jeg ville have modet til at gå med dem selv 🙂 Jeg venter virkelig spændt på at se din taske! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Haha hvor er du sød! Jeg lover at tasken snart bliver vist frem 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Mathiesen

  Ej Nico… Det er ægte rævepels…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog // Min Ferie I Italien.