I FOUND MY ID // clinique.

//Reklame for Clinique & Buzzador.

Find din ID - her.

Det her indlæg og lige præcis det her produkt, har jeg glædet mig til at kunne fortælle jer lidt mere omkring, fordi det er virkelig det vildeste produkt, jeg længe har prøvet. For det første er det første gang jeg prøver noget fra Clinique, men bestemt ikke sidste gang. Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle få prøvet noget fra dem, og har tit været inde og læse om deres produkter, så jeg er utrolig glad for jeg fik muligheden, for lige at teste dette lækre produkt, fordi hold nu op! Produktet jeg har modtaget, stammer fra deres Clinique-ID linje, hvor det faktisk er dig selv, der sammen sætter produktet, så det passer lige præcis til dig! Du vælger først din base og derefter dit koncentrat, og så har du det færdige produkt! Der er virkelig mange forskellige måder du kan sammensætte flasken på, og jeg vil fortælle jer lidt om min, som har en gennemsigtig base og en lilla prop - 2 ting, som skaber et virkelig godt og nyttigt produkt for mig.

Min base, som i kan se oppe på billedet, er en gennemsigtig jelly, som føles utrolig sjov på min hud, men som faktisk gør noget helt fantastisk! Basen er nemlig en let oliefri vandbaseret jelly, som gir op til 24-timers fugt og fureningsbeskyttelse. Jeg bruger den hver aften inden jeg går i seng, og vågner op næste dag med en helt glat og utrolig fugtig hud, som virkelig bare føles fantastisk! Det er længe siden jeg er vågnet op med en hud, som har været så klar til en ny dag - ofte vågner jeg op uden glød eller med en virkelig tør hud, men ikke mere!

Den lilla fine pumpe som er med, og som også er mit koncentrat, indeholder også nogle virkelig fine og lækre ting! Jeg troede først det bare var en pumpe, indtil jeg fik læst lidt mere omkring det og faktisk blev vildt overrasket - den indeholder også fine lækre ting, til ens hud! Farven lilla, som jeg har, indeholder et lækkert serum, som udglatter linjer + rynker - det er mere præcis hvedeprotein der gør det! Det er noget jeg tydeligt har kunne se, da min hud som sagt er mere stram og fast, og mine linjer/de få rynker jeg har, de er ikke så tydelig mere, virkelig fedt! Tænk at et lille rør kan indeholder sådan et magisk lille produkt, som gør det bedste for din hud - kæmpe fan!

Men der findes som sagt forskellige former for sammensætning, så jeg syntes helt sikkert i skal tjekke det ud, og finde et sæt som passer til jeres hud! Der er alt fra glød, til fugt osv - virkelig skønt, og et sjovt produkt, da det kan passe til alle - virkelig lækkert! Et sæt ligger til 375 kr, hvilket jeg syntes er en fin pris, da der er meget produkt, og det holder i langtid! Jeg bruger som sagt min hver aften, og har gjort det i små 3 uger, og der er altså meget tilbage i nu, hvilket er så lækkert!

Kender i til Clinique ID og bruger i det måske allerede? Hvilken sammensætning har i?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer