Hvor skal jeg tage hen? // Forslag og ideer søges.

Om præcis snart kun 1 uge, så går jeg på ferie, og har det i hele 14 dage - og gud hvor jeg dog glæder mig! Det bliver godt med en smule pause og bare en masse ro, eftersom at Corona tiderne på arbejde er vilde, og man er mere træt end normalt og har bare brug for noget hvile og få opladet sig selv, lidt igen - bare en smule! Men for første gang nogensinde, har jeg ingen planer, som i ingen.. Jeg har 14 dage, hvor jeg ikke rigtig skal noget, andet end besøge min familie i Odense, og så har jeg en tid ved tandlægen, men ellers intet. Det er på en måde rart, men også skræmmende og underligt, fordi normalt når man har ferie/sommerferie, så rejser man altid, eller tager ud og oplever noget, men ikke denne gang, ikke mig... Ikke i nu ihvertfald, fordi jeg har et spørgsmål til jer alle sammen, eller faktisk søger jeg et råd eller nogle ideer, og det håber jeg i kan hjælpe mig med!

Jeg har nemlig overvejet at tage en lille tur ud i DK, bare mig alene, ud og opleve en ny by og bo på et hotel, bare i få dage, og få noget tid alene. Jeg kan mærke det er noget jeg virkelig gerne vil, også for at komme ud af min comfort zone, og teste mig selv - og derfor spørg jeg jer til råds om hvor jeg skal tage hen? Jeg har overvejet Aalborg, og har også fundet et hotel med morgenmad osv til en fin pris, også fordi jeg aldrig har oplevet Aalborg, så den by er i mine tanker, eller måske Århus? Men jeg er også åben for forslag, og tænkte på om i måske kunne anbefale en by eller et sted at besøge? Det eneste krav jeg har er, at jeg kan tage dertil med tog, da det er min eneste mulighed for transport, men ellers er jeg åben for alt.. Jeg har også overvejet om det bare skal være hotel med spa, og så skal jeg bare være der, men jeg ved det ikke, og det er derfor jeg søger råd og tips, så jeg håber i har nogle - som sagt jeg er åben for alt!

Smid gerne jeres ideer eller forslag nede i kommentarfeltet, så lytter jeg og skriver dem ned, og tager dem med i mine overvejelser - jeg skal ihvertfald nok komme afsted, spørgsmålet er bare hvor! Det hele er så spændene, og jeg glæder mig - hvor end jeg havner henne, så bliver det fedt og er meget tiltrængt!
Kys og Kram N.

  • Personal

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Jeg kan helt klart anbefale at opleve Danmark som turist. Jeg har boet i Aalborg i cirka et år, og det er ikke en kæmpe turistby, men der er da lidt at se. Til gengæld synes jeg, at Aarhus har MEGA meget at byde på, både for danskere og turister. Begge steder har jeg lavet indlæg til. Derudover har jeg lige været to weekender i streg i Sønderjylland, for at opleve grænselandet og det kan klart anbefales hvis du er til historie. Hvis du er til det med at rejse alene samt vandre, kan du jo evt. gå på Pilgrimsruten, Hærvejen eller Camønoen. Derudover kan jeg klart anbefale Vesterhavet, hvis du trænger til “mig-tid” med gode strande, vind og hav, og ber afslapning.

Sidst kan jeg lige nævne, hvad jeg skal. Jeg har netop købt et øpas, fordi jeg aldrig rigtig har udforsket de danske øer (som vi faktisk har over 400 af!!). Her i blandt det sydfynske øhav samt Vadehavet. Derudover kommer jeg fra Jylland, så jeg skal pp rundtur på Sjælland og Møn samt en tur til Bornholm. Tag evt. et kig på min blog - jeg har efterhånden lavet ret mange indlæg om Danmark

Jeg håber du finder ud af det - og håber du har fået lidt inspiration 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
nouw.com/rejseguideafguld