Nemt & Lækkert // Tikka Masala Fra Knorr.

Hverdagsvlog – Studieliv, Shopping & Familie Fødselsdag.

Hej Babes!

Det er dejligt at kunne sige at jeg har weekend nu! Yeeees! Vi er nemlig igang med projekt arbejde på mit studie lige nu, og der har min gruppe valgt at vi holder fri i morgen, da vi har en masse individuelle ting vi skal lave, så der var ingen grund til at sidde op på skolen – så det er mega lækkert! Jeg har nemlig været en smule syg siden igår og det meste af dagen i dag, så det bliver rart med en fridag i morgen, hvor jeg forhåbentligt kan få plejet mig selv en masse og bare slappe af og få samlet mine kræfter.. Lige nu midt i projekt og alt det kaos, så har jeg ikke lige tid til at være syg, så jeg krydser finger for at en fridag i morgen kan gøre underværker!

Igår havde min elskede far fødselsdag og fyldte 46 år, og derfor var jeg lige en tur hjemme for at fejre ham og samtidig sige hej til min lillebror, som kom hjem fra Malaga – Men alt det kan i se oppe i min nye vlog, som netop har ramt kanalen! Jeg syntes det var længe siden der havde været en video, og fordi der skete lidt af hvert igår, så tænkte jeg at jeg ville filme min dag.. I kommer til at møde mine forældre, se min skole og hører om et spændene møde, men alt det kan i som sagt se i videoen!

Men jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god torsdag, og haft det en smule bedre end jeg.. Jeg fik dog bagt et lækkert bananbrød tidligere, og det er det bedste og lækreste jeg nogensinde har smagt! Det tog ingen tid at lave og så er det sundt, så det er et kæmpe plus og så har jeg lidt lækkert her til familien fra bryggen senere, yes!
Men hvad synes i om den nye video? Noget i vil have mere af på bloggen, eller? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt & Lækkert // Tikka Masala Fra Knorr.