HOW TO PLAN YOUR WEEK.

Hello everyone, og velkommen til en helt ny uge - mere præcis uge 16.
Her midt under corona tiden, kan det være svært at finde ud af hvad dag det er, hvad uge vi er i og nærmest også hvad måned. Det er skræmmende at vi snart er halvvejs april, og om lidt banker maj på og sommeren kommer tættere og tættere på. Her i alt det kaos der er kommet ude i verden, så er jeg blevet utrolig afhængig af at planlægge, bare en lille smule og det man selvfølgelig selv kan styre - fordi med alt det der sker derude, så er det rart at man har styr på det der skal ske herhjemme, og man ved hvornår hvad sker, og har planer til hverdag, så det ikke ender med dovenskab. Samtidig er jeg så heldig at jeg i morgen vender tilbage til mit arbejde, godt nok med andre arbejdstider, med et meget mindre team og slet ikke på samme måde som før, MEN jeg får lov til at komme ud igen og det er nu skønt - så præcis derfor er planlægning bare altid godt for mig.

1 - her // 2 - her // 3 - her.

Måden jeg planlægger på, er at jeg har en kalender (en stor en), som står ude i køkkenet hvor jeg skriver alt ned jeg skal, sådan for hverdag og det er alt fra arbejde, træning, blog arbejde osv. Den er sindssyg god og vigtig for mig, da jeg på den måde har overblik over hvad jeg skal, hvad der skal ske og hvornår det skal ske. Samtidig så går jeg lige nu og overvejer at anskaffe mig en, som jeg kan have mig on the go og med overalt i min taske, fordi det plejer jeg at have, men har ikke fået købt en ny her i 2020. Derfor har jeg fundet 3 fine kalender som i kan se oppe på billedet, som jeg bare syntes er så fine! De indeholder alle sammen nogle sjove og fine ting, som også kan hjælpe dig med at opnå de drømme man har for sig selv og sin fremtid fx, eller måske de drømme man har for sit arbejde. Jeg skal ihvertfald have købt mig en meget snart, da det bare giver mig ro i hovedet, at jeg kan tage den frem hvis nogen forslår en dato, i stedet for jeg siger ja, og opdager senere, at jeg er for presset.

Noget andet jeg faktisk også er begyndt på, og som er noget jeg har gjort her i corona tiden, men som nu er blevet en fast del af min rutine, det er at jeg laver små to do lister - lister til den næste dag, så jeg ved hvad jeg skal. Jeg købte nemlig for ikke særlig langtid siden i Netto, en lille liste som er en to do liste, og den har bare været et kæmpe hit siden. Jeg elsker at skrive ting ned jeg ved jeg skal, og når jeg så dagen efter begynder at få dem ordnet, så er der ikke noget bedre end når man kan krydse det af, og faktisk sidst på dagen, kan se man har fået lavet alt. Det er så tilfredsstillende! Dog skal man passe på med at sætte for meget på, da det også kan have den negative effekt, hvis man så ikke når alt - så det er alt med måde.

Men ja det er lidt omkring hvordan jeg planlægger min uge og hvordan jeg planlægger de ting jeg skal. Der er så mange af jer inde på Instagram som ofte skriver og spørg hvordan jeg gør, da i syntes jeg er så produktiv og får nået meget i løbet af dagen og altid har tid til træning - men det handler nemlig om at planlægge, og nu har i mit bud på hvordan. Det er ihvertfald en kæmpe hjælp for mig, specielt også i mine skriveperioder, da jeg hele tiden sætter mig små ting jeg skal nå hverdag, og det føltes rart, når man så kan se man når dem.
Hvordan planlægger i jeres liv/hverdag? Er det også med kalender, eller har i måske en smartere metode?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229