New In From Only // Ready For Spring.

How To Handle Stress & My Life With It.

Hejsa babes! 
I dag handler det om et lidt følsomt emne, da jeg har valgt at lave en video til jer, hvor i kommer en smule tæt på mig men hvor jeg også giver jeg gode råd til, hvad i kan gøre hvis i ender i samme situation som mig.. Jeg har nemlig lavet en video om stress, hvor jeg fortæller om mit liv med stress, giver jeg gode råd og viser jer ting i kan bruge, i stressede perioder.. Jeg håber virkelig i kan lide videoen, da jeg har lagt virkelig mange kræfter i den, og længe har gået og overvejede om den skulle op, men det er den nu! 
I må meget gerne skrive nede i kommentaren hvis i har nogle gode råd til hvad man kan gøre, hvis man bliver ramt af stress, eller hvis i bare har nogle gode råd til hvordan man slapper helt af!
Jeg håber i alle sammen får en rigtig god onsdag aften, og husk at passe på jer selv! 
Kys Nicoline. 
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In From Only // Ready For Spring.