How to get a good night sleep // Bedre nætter.

//Reklame for Bedre Nætter.

Hello sweeties! Jeg håber i har en helt igennem fantastisk torsdag, og virkelig får nydt den skønne sol, som er helt igennem fantastisk og som skinner for sine fulde kræfter - elsker det! Jeg har været tidligt oppe, da jeg sov hjemme ved mine forældre, så jeg var ude på min morgen gåtur tidligere end normalt, men hvor var det dog en smuk morgen! Så skønt at gå rundt inde i byen, hvor alt bare er stille og hvor man kan se ting som stille begynder at vågne og står op - det så hyggeligt! Udover det har jeg været oppe i byen i dag og fået ordnet nogle praktiske ting, og fået købt nogle nye neglelakker, som jeg skal forkæle mine negle med senere, så det er lækkert! Og så har jeg fået svar på min corona test, og den var negativ! Tænk at man kan blive så glad over at få et negativt svar, men det så skønt - virkelig dejligt! Har i forresten fået set min nyeste video, som jeg postede igår? Ellers kan i finde den lige her..

I dag skal vi snakke om noget som er vigtigt for alle mennesker, og som nogle går utrolig højt op i, og hvor andre måske bare er taknemmelige hvis de får 4 timer sammenlagt! Det er selvfølgelig vores fantastisk søvn vi skal snakke om, og jeg vil i dag fortælle jer om min måde at få en god nattesøvn på, og så håber jeg i måske vil dele jeres. Jeg elsker at hører om folks rutiner, fordi måske kan man opdage noget nyt, som også kan fungere for en - selv videoer med aften rutiner, elsker jeg! Det er så tilfredsstillende!

Min rutine er faktisk nærmest den samme hver dag, pånær med få undtagelser. Jeg plejer omkring klokken 21:00, at gå ud og fjerne min makeup, rense min hud og få den gjort klar til en nattesøvn. Så nogle aftener elsker jeg at tage en aften kaffe, selvfølgelig med en koffeinfri kaffe, og få læst lidt i nogle af de bøger jeg gerne vil igennem - der er en del efterhånden, men jeg er kommet godt med! Så får jeg lagt mit træningstøj klar til dagen efter, får styr på det program jeg skal lave dagen efter og får styr på min to do, for hele dagen! Når alt det er på sin plads, så går jeg ud og børster tænder og smutter ind i seng, og det plejer være omkring 22-22.30 ish, det svinger også fra dag til dag, men man finder mig ofte i sengen der. Det er virkelig en god rutine, og jeg prøver at gøre tingene på, de samme tidspunkter, da eksperter mener det er en god måde for kroppen, da den selv også bliver træt.

Noget der dog er ekstremt vigtigt, for at få en god nattesøvn, det er selvfølgelig ens seng. Min seng er efterhånden et par år gammel, og jeg har da længe overvejet at få anskaffet mig en ny, men samtidig fejler den jo ingenting. Bedre nætter har et stort udvalg af senge, og du kan vitterligt finde alle slags senge inde hos dem! Det er altså bare vigtigt med en god seng, da du bruger nærmest halvdelen af dit liv på at sove, og ens søvn er vigtigt for en ny dag, og for at få dig helt igennem, uden du knækker sammen eller er i dårligt humør. Jeg har været ekstremt dårlig til at prioritere min søvn, og har snildt da jeg var yngre kunne komme afsted med 3-4 timer, men nu hvor jeg er blevet ældre, så vægter jeg den faktisk højt! Jeg kan tydeligt mærke hvis jeg ikke får min søvn, og når jeg gør - det gør bare hele forskellen!

Er der nogle af jer som har en seng fra bedre nætter, og hvad syntes i om den? Kom gerne med jeres input! Samtidig må i også meget gerne fortælle om jeres aften rutine, og hvad der gør at du får en god søvn!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer