Home workout Inspiration // My workout plans.

Elastikbånd - Her // Yoga måtte - Her // Gult elastikbånd - Her.

Som i måske har opdaget, så er det meste af Danmark lukket ned, og vores hverdag har igen ændret sig markant. Vi er ikke helt tilbage som i marts, men vi er tæt på - skoler er lukket ned, fitnesscentrene er lukket ned, restauranterne er lukket ned og ja nærmest alting. Det som nok har gjort mest ondt på folk, er alle de aktive aktiviteter som igen må dreje nøglen, og her tænker jeg helst præcist på fitness verden. Jeg træner jo ikke i Fitness World mere (Læs hvorfor her.. ), og det har jeg ikke rigtig gjort siden første lock down, men jeg træner stadig hverdag og er aktiv mindst 1 time hverdag, så det er ikke fordi jeg ikke er fit osv mere, næh jeg har bare fundet andre muligheder.. Muligheder jeg nu gir videre til jer, som måske er blevet hjemsendt og som ikke kan holde jeres træninger mere i de lokale centre, men som har brug for lidt fif til hjemmetræning eller måske bare noget motivation? Nogle føler måske at hjemmetræning bliver sindssyg dyrt, fordi man skal anskaffe sig 1000 vægte, måtte, og det ene udstyr efter det andet, MEN jeg har hjemmetrænet i snart 1 halvt år nu, og det eneste jeg ejer er en måtte og nogle elastikker, og det fungere så fint for mig! Jeg går nogle gange og drømmer om lidt vægte, men det er bestemt ikke noget jeg skal have, mere et ønske. Derfor vil jeg i det her blog indlæg fortælle jer lidt mere om hvordan jeg holder min krop i form, hvordan jeg hjemmetræner og hvad i kan gøre, for at holde jer i gang, så jeg håber i har lyst til at læse med..

Pamela - Her // Madfit - Her.

For det første så vil jeg helt vildt gerne præsentere jer for disse 2 skønne kvinder, som sørger for jeg får sparket ass hver evig eneste dag, og jeg kan love dig for, de gir dig sved på panden! Pamela er en jeg har fulgt i et stykke tid, og da første lock down kom, så startede hun ud med at lave workoutplans (som på billede), og har gjort det siden og de er simpelthen helt gratis, og der kommer en ny ud hver uge, som hun deler på sin instagram - den er så simpel sat op, at man ikke kan gøre noget forkert, og jeg elsker at følge den! Jeg følger den sweaty/hard, da jeg føler den udfordre mig og rykker mig, så det elsker jeg helt vildt! Hende kan jeg virkelig varmt anbefale at tjekke ud, også på hendes instagram (gratis workoutsplan), og bare lade jer inspirere og svede en masse! Hun er god til at lave videoer med egen vægt, men er også fornylig begyndt på videoer med vægte, og så laver hun ofte nye videoer, så man kører aldrig træt i det! Elsker elsker, ELSKER HENDE! Kæmpe respekt og anbefaling herfra!

Madfit som i ser deroppe, er stadig ret ny for mig, men hun er en kæmpe inspiration og så elsker jeg hendes danse videoer! Hun er seriøst den vildeste til at motivere, og hendes danse/cardio videoer er fantastiske! Jeg vil gerne prøve nogle af hendes styrke videoer i den nærmest fremtid, fordi hvis hendes danse videoer er så vilde som de er, så kan det kun blive godt! Hun deler også ofte nye videoer, og der er seriøst noget for alle! Men specielt hendes danse workouts er jeg kæmpe fan af! Hun har lavet en for Justin Bieber, og lad mig sige det sådan her, jeg havde en fest! Der blev svedt, men også grinet en masse, og det er også det træning skal kunne gøre for mig! Det må gerne være virkelig hårdt og nærmest ulideligt, men så længe jeg smiler og griner undervejs, så er det helt perfekt! Så hvis man elsker at danse, og gerne vil træne/danse samtidig, så tjek hende ud - også mega meget kæmpe respekt herfra!

Generelt så sørger jeg bare for at lave noget jeg elsker, men som stadig får min puls op! Dem der siger man ikke kan træne hjemme og svede, det er en stor fed løgn! Hold nu op hvor har jeg haft nogle virkelig svedige timer herhjemme på måtten, men jeg elsker det og jeg har rykket mig som aldrig før! Jeg er begyndt at få små abs i toppen af min mave, jeg har en booty der er begyndt at blive rund og nogle stærke arme - alt det på trods for det er hjemmetræning! Så lad hver med at panikke over at fitness har lukket - i har seriøst et træningscentre online på pc'en, og så koster det ikke noget, og kan laves lige når det passer jer - kæmpe win win!

Er det her noget i vil læse/se mere til på bloggen, og skal i selv igang med noget hjemmetræning nu? Kender i til nogle af de skønne piger i toppen? Har i selv nogle tips og ideer til hjemmetræning, så smid dem gerne i kommentaren, så kan vi inspirere og motivere hinanden!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer