Tapas Night In Italy.

Home Sweet Home.

ikke-navngivet-1 dsc01165

Så er jeg officelt hjemme i DK igen, og ramte Dansk jord i nat omkring kl 02.00.. Det har været en fantastisk ferie, og savner allerede varmen, nu hvor det har regnet det meste af dagen her i DK. Jeg har brugt det meste af min søndag på at få pakket lidt ud, handlet ind (mit køleskab var jo tomt), og fået redigeret den første del af min vlog fra Italien, så jeg regner med den rammer bloggen i morgen, men nu må vi se! Jeg er ihvertfald hjemme nu og kan begynde at opdatere jer regelmæssigt igen, nu hvor jeg har hurtigt net 😉

Ville bare lige sende jer en hurtigt update på at jeg er kommet godt hjem og er i live! 😉
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapas Night In Italy.