Home 0.1

Indeholder tilknyttede links

1 - her // 2 - her // 3 - her // 4 - her // 5 - her // 6 - her // 7 - her // 8 - her.

Noget jeg går og bruger rigtig meget af min tid på i øjeblikket og her midt i corona tiden, det er simpelthen at forelske mig i nye ting til mit hjem - mere præcis mit soveværelse, og min stue. Lige nu føler jeg det er de 2 rum der mangler bare et eller andet nyt liv, og primært måske mest mit soveværelse. Der er ingen tvivl om jeg elsker mit soveværelse, også som det er nu, men en lille smule nyt, kunne virkelig give noget liv. Jeg kunne ihvertfald rigtig godt tænke mig nye pynte puder til min seng, da dem jeg har lige nu ikke siger mig noget mere, og et rundt spejl ville altså heller ikke skade. Der er bare noget virkelig fint over dem, noget helt unikt. Samtidig kunne et makeup bord også virkelig pynte, og det ville gøre mig så glad at få et ind, da jeg lige nu sidder inde i stuen, ved mit spisebord og ligger makeup, hvilket fungere fint - men det er ikke optimalt. Samtidig har jeg længe drømt om en puf til stuen/soveværelset, da de bare er så fine! Du kan bruge dem til at sidde på, tage billeder på og bare generelt pynte - jeg ved bare før eller senere, så skal jeg have købt mig en, det er helt sikkert!

Men ja lidt inspiration til hjemmet her, med inspiration i det lyserøde - det er nemlig lige præcis min farve, og det som ville passe så perfekt ind i mit hjem. Som folk altid siger, jeg er jo en lille prinsesse.
Nogle af tingene deroppe som i kunne se hjemme hos jer selv, og hvilken farve er din favorit i dit hjem?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Sikke nogle fine ting! - Det er også decor items som ikke er vanvittige i sig selv, men som virkelig kan løfte et givent rum! 😍
nouw.com/bylauradenis
nicolinepraus
nicolinepraus,
Lige præcis, og tusind mange tak! Nu har man jo også en masse tid til at lave om 😊
nouw.com/nicolinepraus
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Det er det! Har også selv siddet og kigget på nyt gulvtæppe til værelset, samt et nyt skrivebord 😊
nouw.com/bylauradenis
nicolinepraus
nicolinepraus,
Hahahah, ja Corona er farlig for pengene 😋
nouw.com/nicolinepraus
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Ja hæhæ, der skal noget selvdisciplin til 🙈😁
nouw.com/bylauradenis
nicolinepraus
nicolinepraus,
Og det skal der bare 😋
nouw.com/nicolinepraus