Hello world and hello vacation.

Hello beautis, and long time no see? Ej hvor har jeg savnet at opdatere bloggen, og generelt at snakke med jer! Den seneste måned for mig har været utrolig stressende og presset, da jeg har skulle styrer vores butik i Odense, da min chef var på ferie og jeg skulle faktisk have været gået fra på ferie i sidste uge, men grundet at min chef kom hjem fra Frankrig og blev syg med Corona, så tog jeg lige en uge ekstra! Men jeg kan nu officielt sige jeg er gået på ferie, og det er bare dejligt! Jeg har virkelig glædet mig til 2 ugers ferie, som står på ren mig tid, og på en lille smuttur til Blåvand, med min skønne familie! Åh hvor bliver det bare skønt at få slappet af, sovet igennem og brugt tid på de ting jeg elsker, og måske lidt har glemt i farten.. Jeg indrømmer gerne at det har været lidt svært at skulle gå i fra i 2 uger fra sidste arbejde, selvom jeg virkelig trænger til det, da jeg virkelig også har nydt den sidste måned! Vi har de bedste kunder hos Pandora, og jeg har de skønneste kollegaer som jeg aldrig ville være foruden, så det er lidt underligt.. Men som sagt det bliver også rart, og jeg har de skønneste planer for den kommende uge, inden torsdag hvor jeg triller mod Blåvand!

I morgen står dagen på en masse praktiske gøremål, og selvom det er ferie, så starter dagen allerede 07.00, da jeg har en læge tid hos min ørelæge 08.10, men så er dagen også bare i gang! Jeg skal ud og hente nogle pakker til et spændene samarbejde, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om - i skal virkelig glæde jer, det er så fedt og der er en god besparelse at hente! Jeg har også nogle telefonopkald der skal klares, og meget meget andet - men det kommer i til at se og følge med i, da jeg har aftalt med mig selv, at jeg vlogger i morgen! Så der vil også snart være en ny video på vej, så det er fantastisk og noget jeg håber i vil glæde jer til!

Som sagt jeg vil stille og roligt komme tilbage her igen, og ellers kan i jo altid fange mig på Instagram (Nicolinepraus), hvor jeg deler lidt af det hele! I må også meget gerne skrive hvis i har ønsker eller forslag til kommende videoer eller indlæg, så skriver jeg det ned og tager det med i min planlægning!

Har i stadig ferie, eller er i kommet tilbage på arbejdsmarkedet og hvad har i lavet i jeres ferie?
Smid gerne en kommentar, jeg er nysgerrig!
Kys og Kram, N.

Synes godt om

Kommentarer