Hello november and hello people.

Hello sweeties, og shit det er længe siden, siden sidst - sådan føles det i hvert fald! Jeg havde en masse planlagt til jer i sidste uge, men måtte også indse at sådan skulle min uge ikke være, som i slet ikke.. Jeg havde en uge med fart på, aftaler hverdag og var ofte først hjemme 23.00, og var derfor slet ikke i nærheden af min computer, som i overhovedet ikke. Fortryder jeg? Næh, fordi jeg var sammen med en masse skønne mennesker, og valgte min familie og veninder til, og valgte for engangsskyld at give dem ren opmærksomhed, og det har givet mig så meget igen! Jeg har dog også været syg med forkølelse, og den del kæmper jeg stadig med, så det er også en af grundene til jeg har været lidt mere stille, også på mine sociale medier, men nu er vi altså klar igen! Jeg har en presset uge, men med lidt flere dage hjemme i okay tid, så der bliver tid til computer og jer, og det er så fantastisk! Der skal skabes en masse ting, fordi lige om lidt, venter Black Friday, og det bliver altså fedt - det er en af de fedeste længe her på bloggen, og jeg har en masse ting klar til jer, så i kan godt glæde jer!

Jeg er lige hjemvendt fra en aften gåtur med en savende veninde, hvor vi bare gik rundt og nød Odense, og fik snakket en masse. Hun er en af mine gamle kollegaer fra Pandora, men er nu også blevet en helt specielt person for mig, og er også ofte hende jeg går til, når jeg lige har brug for et godt råd - hun er helt unik for lille mig. Jeg har lige sat den nye sæson af fangerne på fortet på, og vil se det første afsnit færdig, og så kalder drømmeland for mig. Som sagt kæmper jeg stadig med noget forkølelse og den slår mig altså en smule ihjel i øjeblikket, med øm hals, hosten, snot alle steder og en voldsom hovedpine - så håber en god nattesøvn kan klarer lidt!

Hvis i har nogle ønsker/ideer eller drømme til kommende indlæg, så fyr dem gerne af i kommentaren! Det kan være en video i gerne vil se, billeder eller noget helt tredje - så gemmer jeg det!
Rigtig god aften til jer alle, Kys N.

Synes godt om