Hello new Bike.

// Reklame for Bikein.dk

Hello Sweeties! Har i fået set den nye video som gik live igår? Hvis ikke, så kan i altså finde den lige her, og det ville betyde så meget hvis i ville tjekke den ud.. Jeg viser min hverdags makeup og fortæller lidt om hvad livet byder på. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og en smuttur i Netto, da mit køleskab var tomt, og jeg derfor måtte få handlet lidt ind, men det er godt nok med en øv følelse i kroppen, efter det besøg, da jeg havde en ret så ubehagelig episode oppe i butikken. Jeg stod lidt i mine egne tanker og så om jeg havde fået købt alt da jeg står i køen, og der var vitterligt langt op til kassen og mig, og så manden foran mig han begynder sådan at ville i kontakt, og jeg tror det fordi han vil have mig foran, så jeg siger pænt nej tak og smiler, og så overfuser han mig med at jeg skal huske at holde afstand, og der var vitterligt langt imellem ham og jeg.. Og så var det måden han sagde det på og råbte ud, så alle kiggede herhen.. Jeg har haft mine følelser uden på tøjet i dag, så det ramte mig bare lidt hårdt, også fordi jeg vitterligt holdte afstand, så jeg undskyldte flere gange og rykkede mig længere væk, og det sidder bare i mig nu, lidt træls på en ret så god tirsdag, og jeg er som sagt bare en der ikke kan ryste ting af mig så hurtigt - så nu har jeg sat maden i ovnen og håber humøret vender en smule.

Jeg har glemt at vise jer noget som jeg var så heldig at få for nogle uger siden nu, og hvis i følger mig på Instagram, så har i nok allerede set den, men den har boet ved mig et stykke tid nu og jeg er som nyforelsket! Jeg har fået mig en ny cykel! Yay! Det er en tidlig fødselsdagsgave, da jeg har fødselsdag lige rundt om hjørnet, så mine forældre overraskede mig, da min gamle var gået i stykker for anden gang, og jeg er så glad for denne nye baby! Nu kommer jeg hurtigt frem på arbejde igen, og jeg kan komme lidt længere rundt og ja, det bare så skønt! Den har endda kurv både foran og bagved, og det eneste jeg mangler er en holder til min kaffekop, og så er den i tip top stand! Jeg var virkelig glad og helt rørt da jeg så den, og så passer den perfekt ind i mit liv her i Odense. Jeg har længe gået og kigget lidt på en ny cykel, og jeg har faktisk haft en helt speciel cykel i kikkerten, nemlig E-fly cykler. Det er blevet ret så moderne med El cykler til unge også, og man kommer jo lidt hurtigere frem end de normale, så jeg har haft dem lidt i kikkerten, men til prisen tror jeg at jeg venter lidt i nu + nu har jeg fået denne skønne skabning hjem, og jeg er som sagt forelsket!

Har du en El cykel eller har du måske overvejet en? Lad mig hører jeres tanker, fordi jeg syntes faktisk det en ret så interessant debat!
God aften til jer alle sammen, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer