eBay Wishes.

Hello My Little Blue Friend.

dsc00965

dsc00959

dsc00964

Som nogle af jer måske kunne læse i mit indlæg i tirsdags (læs her.. ) skulle jeg et smut til Tyskland i torsdags, ned og besøge et designer outlet! Jeg må indrømme de havde ikke så meget denne gang, og jeg endte også kun med at købe 2 ting, men 2 virkelig lækre ting! Udover tasken i ser oppe på billedet, købte jeg også nogle træningsbukser fra Adidas, som var sat ned til sølle 72 kr, og som jeg ved jeg kommer til at bruge til mit kommende løb, som jeg skal igang med.. Men den anden ting jeg købte, og som er den taske oppe på billedet, er nok det jeg er mest glad for! Jeg snakkede jo om at jeg gerne ville købe en ny designer taske med hjem, men jeg syntes ikke rigtig der var nogle og hvis der endelig var, så var de ikke specielt billige, og jeg ville ikke købe bare for at købe… Men da vi så var et smut i Michael Kors butikken, så var den der! Det var seriøst kærlighed ved første blik, og jeg har længe ledt efter en clutch, og denne her er bare perfekt! Jeg elsker nitterne på forsiden, og farven som er perfekt her til sommer – jeg kan slet ikke vente med at have den med til Italien! Den er virkelig min nye lille baby, og passer perfekt ind i min samling af designer tasker, og så var den virkelig billig – sølle 212 kr måtte jeg slippe for, så det er kun et win win!

Men jeg er ihvertfald rigtig glad for min fine nye taske, og som sagt passer den perfekt til sommer! Lige nu slapper jeg faktisk bare af og nyder det sidste af påskeferien, før skolen kalder igen.. Et lille minus der dog er sket, er at jeg tror jeg snart er nød til at købe et nyt kamera.. Begge mine kameraer er begyndt at opfører sig virkelig underligt, og vil slet ikke fokusere mere, mega træls! Så hvis i har nogle gode kameraer i varmt kan anbefalde, så må i meget gerne skrive det nede i kommentaren, det ville være en kæmpe hjælp!
Samtidig må i selvfølgelig også gerne skrive, hvad i synes om min nye fine taske! 😉
Rigtig god søndag til jer alle!
Kys Nicoline.

   

4 kommentarer

 • Wauw, hvor er den bare lækker søde og sikke et kup, du har gjort på den. Det var dog en helt vild pris for så fin en clutch. Farven er også bare for skøn! Den vil være så smuk til sommer og evt. til nogle nude toner <3

  Stort tillykke med din nye 'baby' 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hehe, synes også bare den er så fin og som sagt perfekt her til sommer! <3
   Tusind tak smukke. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du skal bruge er lækkert, lille og smart kamera skal du tjekke Olympus Pen E-Pl7 ud, der er dog meget få tilbage og den nye hedder så 8
  De er super fede, brugervenlige, med WiFi og et fedt design

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Har kigget lidt på det kamera, da jeg kender mange som har det, men tusind tak for din anbefaling! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay Wishes.