Hello Monday my love.

//Reklame for Sofabutikken.dk.

Hello sweeties! Så er den nye uge skudt i gang, og det har faktisk været en af de bedre dage! Jeg har haft en skøn travl dag på arbejdet, hvor vi har fået styr på lidt flere ting til på torsdag, hvor den nye kollektion dropper og til personalemødet i morgen. Jeg har arbejdet til 22.00 i morgen, så det bliver en lang dag, men jeg møder heldigvis også først 13.00, så jeg har en morgen herhjemme, som skal stå på ro, træning og forberedelse til senere. Jeg elsker de senemorgner jeg har herhjemme, fordi så kan jeg nå en masse ting uden stress, og virkelig bare koble af - det er fantastisk! Og så er der intet bedre end at snuppe kaffen i sengen, og bare koble helt fra, med lidt dårlig tv på pc'en, ej jeg er fan! Det bliver også rart at se alle mine kollegaer i morgen, da jeg ofte kun står med min chef, så derfor bliver det godt af se alle vores skønne timepiger, fordi vi har virkelig det bedste team her i Odense! Kæmpe fan, og jeg sætter så stor pris på Pandora hverdag!

Kan i huske for nogle uger siden at jeg skrev om nogle nye lamper til stuen, da jeg overvejede at lave min stue lidt om? Det er faktisk sket i den forstand, at jeg har rykket lidt rundt, både i stuen og mit soveværelse. Jeg lover at smide nogle billeder op snarest, da det faktisk er blevet ret så godt! Jeg er virkelig begyndt at nyde at min sofa nu står henne ved vinduet, så jeg om aften kan sidde og kigge ud på solen, og bare nyde udsigten og lytte til de skønne fugle. Dog har jeg her på det seneste overvejet om jeg skulle anskaffe mig en ny sofa, og virkelig få sådan en rigtig flydesofa. Jeg ved det ikke 100% i nu, men hvor ville det være pænt med en flydesofa i en ret så vild farve, måske lilla eller grøn? Bare til at kunne give stuen lidt farve, ej det ville være pænt! Og så en flyder, er aldrig en dårlig ide! Den sofa jeg har nu er jeg dog stadig ret så vild med, det er dog bare ikke flyder.. Hmmm der skal gøres nogle overvejelser, men det kunne være fedt!

Kunne i have lyst til at se forvandlingen i det lille hjem? Skal det være i form af et indlæg eller en video til youtube?
Rigtig god mandag til alle, kys n.

Synes godt om

Kommentarer