Hello July and world.

Hello sweeties og long time no see. Jeg har virkelig taget en pause fra nærmest alle mine sociale medier, med få undtagelser af Instagram, i form af stories - i kan finde min profil lige her.. Men det har virkelig været tiltrængt! Kender i det at når tingene ikke spiller, så er overskuddet der bare ikke til de ting man normalt laver og så begynder man at sætte spørgsmålstegn ved det hele? Sådan har jeg haft det, det meste af sidste måned, men har nu fået rejst mig og er begyndt at finde mig selv igen, hvilket er virkelig skønt! Jeg tror også det er sundt noglegange lige at gå et skridt tilbage, og se hvor man er, hvor man gerne vil hen og hvad der skal til for, at man når derhen.. Det sætter i hvert fald sine tanker i gang og man gør sig nogle overvejelser - dog har jeg altid vidst at bloggen skulle i gang igen, der skulle bare lige styr på mit liv privat, inden jeg kunne sidde mig ned og skrive til jer igen, og jeg håber i har savnet mig! Min weekend har stået i mit tegn, da jeg vitterligt ikke har lavet det vilde, andet end praktiske ting herhjemme, og ellers bare været mig selv, med få undtagelser.. Jeg mødtes lige med min mutti i dag, til en kop kaffe og lidt loppemarked kiggeri, men det var også det - jeg har virkelig trukket stikket denne weekend, men jeg tror også min krop havde brug for det..

Den kommende uge står i arbejdens tegn, med en masse dejlige timer hos Pandora, en fridag om onsdagen hvor der skal ordnes en masse praktisk, brunch med familien søndag, og ellers lidt af det løse imellem. Muligvis nogle cafe besøg med nogle skønne veninder, en masse træning og alt det hverdagen nu byder på! Jeg har sat mig nogle mål for denne uge, som jeg håber jeg kan få opfyldt eller i hvert fald fører ud i livet, så nu må vi se - jeg krydser alt for overskuddet er 100% tilbage, og det hele kan kører igen! Jeg arbejder i hvert fald på det!

Hvordan har i det for tiden? Har i fået sommerferie, eller arbejder i også? Har i nogle ønsker til bloggen, så husk i altid gerne må sende en mail, eller skrive en kommentar - jeg tager imod alt med kyshånd!
God aften til jer alle, kys N.

Synes godt om

Kommentarer