"Do You Workout When You Are In Italy?" - Yes!

Hello From Italy.

billede2 billede1skaermbillede-2017-07-16-kl-17-25-38

Jeg ved godt i ikke har hørt fra mig i 5 dage nu, men jeg er i live og har det rigtig godt! Jeg er ankommet til Italien, og gjorde det igår omkring 7.30 om morgen, hvor vi kunne få vores vogn, med det samme! Vejret hernede er fantastisk og det er over 30 grader hverdag og bare rigtig hot, men jeg klager ikke.. Vandet er varmt, menneskerne søde og drinksene lækre, så jeg er en tilfreds pige! Nettet er desværre ikke så hurtigt eller godt, men jeg prøver at opdaterer jer så meget jeg kan herinde, og på min Instagram (Nicolinepraus).

Lige nu sidder jeg bare ude på terassen og nyder en lækker drink med min mor, og skal snart op og have en aften dukkert i poolen, og ellers bare have en ren hygge aften hjemme på terassen.. I morgen skal vi ud og besøge det kendte Designer outlet og jeg glæder mig! Jeg håber de har noget godt igen i år, og at jeg kan gøre mig nogle fine køb.. Drømmer lidt om en ny designer taske og sko fra Valentino, men vi må se 😉

Jeg ville bare lige sende jer en lille hilsen fra varmen, og sige at jeg har det godt og at jeg nok skal prøve at opdatere så ofte jeg kan, men nettet er som sagt ikke det bedste.
Håber i har det godt hjemme i DK og vejret også er med jer!
Knus Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Do You Workout When You Are In Italy?" - Yes!