Hello bloggen.

Hello bloggen - long time, no see.
Gud hvor har jeg savnet at være her på bloggen, MEN hvor har denne her pause fra den, også været voldsomt tiltrængt. Mit liv har de seneste par uger været som en vild bytur, hvor det hele har været godt den ene dag, og noget være møg den næste.. Jeg har virkelig haft det svært, og har indset en masse ting, som har gjort jeg har haft det svært og været low på energi, så derfor tog jeg et stop på de sociale medier i nogle dage, for at samle mig selv og finde ud af hvad jeg skulle og ikke skulle.. Det var en pause fra bloggen, men bestemt også en pause fra Instagram. Jeg delte ikke noget i flere dage, og folk begyndte at tro der var sket mig noget alvorligt, da jeg normalt er god til at dele nærmest alt, men jeg havde bare slet ikke lysten eller overskuddet til det, da jeg var så low på alting og ked af det, at jeg ikke kunne magte at dele noget.. Det var først efter nogle dage, jeg stille begyndte at dele lidt igen - først lidt billeder fra min tur ude med nogle skønne kollegaer, og stille og roligt er det blevet til flere.. Jeg kan mærke lysten og glæden ved de sociale medier stille er begyndt at komme, og selvfølgelig vil jeg begynde at dele lidt igen - små skridt mod det bedre.

Nu har jeg haft min pause væk fra bloggen og mine andre sociale medier, og som nævnt tidligere, så er Instagram begyndt stille igen med stories, og jeg kan mærke jeg vil gerne dele noget mere igen, og det gælder også for bloggen - så nu starter vi stille igen, fordi gud hvor har jeg savnet bloggen og jer! Det har været underligt ikke at skulle opdatere herinde, eller dele noget med jer, men også rart.. Som sagt har jeg virkelig været langt nede, og nærmest ikke kunne overskue at stå op, men det har heldigvis vendt sig nu, og jeg har fået styr på hvad der skal ske og hvad der ikke skal, og det er faktisk rart! For første gang i flere uger, sov jeg igennem en helt nat i sidste uge, og hvor var det fantastisk - det viser at der er mere styr og ro i mit hovede og det er lækkert! Det handler om at man skal have sig selv med i alt, ellers kan det gå galt.. Og jeg tror bare jeg havde brug for en pause, bare lige for at samle mig selv og finde ud af hvad der skulle ske.. Jeg har også min eksamen som er i starten af næste måned, som også fylder en del, så der er bare meget lige nu, som der skal holdes styr på, men mine kræfter er begyndt at komme igen, og jeg kan mærke savnet til jer, så nu skal bloggen stille og roligt med igen..

SÅ jeg håber i stadig er med derude og er glade for bloggen er tilbage! Jeg er ihvertfald selv glad for jeg kan komme igang igen, fordi det har været savnet, og fordi jeg bare må indse at jeg ikke kan fungere uden mit lille univers her.. Tak til alle jer som skrev til mig på Instagram om jeg var okay og i live, da jeg ikke havde opdateret længe - det varmer at der er nogle af jer som tænker på mig, faktisk mere end i tror!
Jeg håber i alle har det godt, og husk at passe på jer selv og mærk efter! Det er vigtigt man har sig selv med!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer