Interview med søde Cecilie Stenfeldt.

Hello Baby // Min Nye Gucci Taske.


billede1 billede2 billede3 billede4

skaermbillede-2017-08-13-kl-14-11-26

Nu kommer det indlæg ud som nok har været det mest efterspurgte indlæg, siden jeg var inde i Gucci butikken, fordi i har alle sammen kimet mig ned her på bloggen og Instagram, om i ikke måtte se tasken, og nu er den her! Hvis i følger mig på Instagram (Nicolinepraus), så kunne i måske se at jeg delte et billede i fredags, hvor min lille fine gucci baby var med, men nu er der lidt bedre billeder her og også en video til jer! Men det her er seriøst den flotteste taske jeg nogensinde har købt, og det var alle pengene værd, og jeg fortryder intet! Jeg har siden jeg købte den, bare gået og kigget på den hverdag og haft den bedste følelse i maven, og bare været så stolt over at det er mine egen tjente penge som er gået til tasken, og at jeg er der i dag, hvor jeg kan gøre sådan nogle ting.. Jeg er så stolt over den her taske, og der ligger så meget historie bag den, og hvis i vil vide historien, så tjek videoen ud, som er i toppen af indlægget!

Men som sagt jeg er seriøst så glad for den her lille baby, som jeg kalder den og har glædet mig så meget til at kunne vise jer den og bare til at begynde at bruge den! Den er min første rigtige dyre designer taske, men bestemt ikke den sidste! Det er helt sikkert! 😉

Men hvad synes i om tasken? Er den ikke bare fin, også med den blå farve? 🙂 Husk forresten at tjekke videoen ud, hvor jeg fortæller lidt mere om tasken, oplevelsen i Gucci og historien bag 😉
Rigtig god søndag alle sammen!
Kys Nicoline.

   

4 kommentarer

 • Ej, hvor er den fin! Jeg er typen, der seriøst ELSKER tasker og jeg har selv en fra mit yndlings designer mærke, som er Michael Kors og det er nærmest også den taske, jeg bruger allermest. Jeg ser frem til, at jeg kan købe min første virkelig dyre designertaske en dag.. for den du har der, er da godt nok lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Haha hvor er du sød, og tusind tak! 😀
   Er også bare elle vild med tasker! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså bare rigtig fin! og hold da op en lækker pris for sådan en. Troede, at den på en outlet måske ville ligge til en 5500 kr 😀
  Er så død misundelig. Jeg går også selv og sparer op til en designertaske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Jeg er også bare helt forelsket i den, også størrelsemæssigt da den ikke er for stor og ikke for lille! 😉
   Du kan virkelig finde gode tilbud i et designer outlet, så det er kun et besøg værd!
   Well, jeg kan kun sige at det er det bedste køb længe! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med søde Cecilie Stenfeldt.