hello 24! // Its my birthday.

Weeeeehuuuuuu så ramte vi endelig d. 15 juni, og mere præcis MIN FØDSELSDAG! Yay! Jeg har nemlig fødselsdag i dag, og rammer de store 24 - vildt, dejligt og fedt på samme tid! Tallet skræmmer mig ikke, men det er vildt at det føltes som var det igår, jeg ramte 23, og nu er der allerede gået et helt år.. Det er skræmmende og vildt på samme tid - men det er også dejligt, ENDELIG blev det min tur til at have fødselsdag igen! Dagen i dag skal der faktisk ikke ske det store, da jeg jo bor alene i Vejle og mine forældre/familie bor i Odense og skal på arbejde, så i dag er der ikke de store planer, andet end arbejde og det sædvandlige på en hverdag. Det eneste vilde der skal ske i dag, er nok at jeg køber noget takeaway (sushi!), for at forkæle og fejre mig selv, men det er nok også det.. Det er først søndag d. 21/6 at jeg skal holde fødselsdag, hvor min familie kigger op, hvor der skal spises brunch og hygges, så indtil da, må jeg lige fejre mig selv - men det er også okay!

Men nu hvor man bliver 1 år ældre, så syntes jeg det er lidt sjovt at kigge tilbage på sit liv, og se om man er hvor man vil være, og om man er tilfreds med det man måske har skabt eller gjort? Gir det mening? Det er ihvertfald det jeg har siddet og gjort de sidste par dage, og jeg tænker det kunne være sjovt at dele nogle af mine tanker med jer, i det her indlæg. Fordi nu hvor jeg er blevet 24 år, så kan man jo ikke lade hver med at tænke, om man er hvor man vil være og om man er tilfreds? Har man fået det man drømte om, og har man opnået det man tænkte man ville, når man var 24? Svaret på det spørgsmål er faktisk ret simpel.. Det er nemlig, nej. Jeg er ikke der hvor jeg vil være i nu og jeg er slet ikke der hvor mine drømme eller tanker var på hvor jeg skulle være som 24 årig, men jeg er faktisk heller ikke ked af det, fordi lige nu er jeg måske der hvor jeg skal være og for første gang i langtid, der er jeg glad, rolig og lykkelig helt ned i maven. Det er en utrolig dejlig følelse, som jeg holder rigtig meget fast i lige nu, og som gør at jeg ved at jeg er hvor jeg skal være.

Da jeg var yngre der drømte jeg altid om at når jeg blev 24, så var jeg færdiguddannet, jeg havde mine drømmestilling, jeg havde en kæreste og måske 1 barn og vi boede sammen, og i ved alt var rosenrødt og lyserødt og det hele magisk. Så blev man ældre, og indså at så let er verden altså ikke, og det ikke er som på film - men at der faktisk hele tiden sker ting, som gør man enten kommer bagud i sine drømme, eller at det bare tager lidt længere tid, ELLER at man finder ud af det ikke var det man skulle. Jeg har været igennem en anoreksi som har ændret mit liv markant og som gjorde jeg ikke fik de bedste karakter fra gymnasiet, fordi jeg ikke var der særlig meget, men jeg blev færdig og fik min hue, hvilket er en sejre i sig selv - jeg kan bare ikke bruge karakterne til det vildeste. Jeg har også altid troet jeg skulle være journalist eller sygeplejerske, men journalist uddannelsen fik jeg afslag på og sygeplejerske søgte jeg aldrig, så det var heller ikke en mulighed eller vej for mig.. Så startede jeg på multimediedesigner, men droppede ud midt i 2 semester, fordi der var for meget matematisk til at jeg ville forsætte, og fordi jeg arbejdede utrolig meget for Dyrberg/Kern dengang, som var sjovere end mit studie, og det var faktisk også der jeg fandt ud af at det måske var butik jeg skulle - jeg skulle simpelthen ind i modebranchen! Tøj og generelt hele den verden har altid interesseret mig, og jeg elsker at bruge flere timer inde i mit klædeskab, så selvfølgelig var det, det jeg skulle!

Så jeg startede på et 10 ugers forløb, for at få nogle mere specifikke fag, som fx erhvervsøkonomi, og gik derfra med flotte og vilde karakter, og fandt ud af, at jeg faktisk ikke er så dum, som nogle måske går og tror. Jeg havde endelig fundet min plads i samfundet, og fundet noget jeg kunne finde ud af - og inden jeg var færdig på uddannelsen, så var min elevplads i hus, nemlig hos Bahne og jeg flyttede til Vejle. Det er og vil altid være en vild følelse, at det hele dengang gik så stærk, men tingene og det hele passede bare, så jeg hoppede på toget og håbede det ikke ville stoppe foreløbelig, og lige siden har alting kørt på skinner. Så nej jeg er ikke hvor jeg drømte om at være, fordi alting har ændret sig markant fra dengang jeg troede jeg vidste hvor jeg ville være, men det er også okay.. Jeg har ikke en mand eller børn lige nu, men det er også okay, fordi jeg har det godt og jeg hviler utrolig meget i mig selv, og jeg ved alt det nok skal komme en dag. Jeg er ikke igang med den uddannelse jeg troede jeg skulle, men jeg har fundet noget andet som fungere endnu bedre og som gør mig glad, og som jeg faktisk er rigtig god til - så endnu engang kæmpe succes! jeg får top karakter på skoleforløbende nu, og jeg får hele tiden ros, fordi jeg udvikler mig - og det er rart, efter en masse nederlag!

Så det jeg sidder og tænker på, når jeg ser tilbage på mine år som 24 årig nu, det er at livet er fantastisk og man kan aldrig planlægge det fuldt ud, fordi der hele tiden sker ting, som gør det ændre sig - men det er det magiske ved det, og jeg tror ikke jeg ville ændre noget ved det, hvis jeg kunne. Mit liv er som det er, fordi det er det jeg skal og jeg elsker min hverdag som den er, jeg elsker de mennesker der er i mit liv og jeg har det godt! Det er det vigtigste her i livet, at man har det godt og man er stolt over hvem man er og hvad man laver - og det er jeg!

Så nu vil jeg lige klappe mig selv på skulderen og sige stort tillykke med dagen Nicoline, vi tager lige et år mere og forhåbentligt mange flere, men lige 1 år af gangen, og så må vi se hvad det bringer!
Skål på de 24 år, og lad os så se hvad det bringer, forhåbenligt kun gode ting!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Forsinket tillykke! Helt vildt interessant at se hvor man er, vs hvor man troede man ville være, og ofte opdage at selvom det er anderledes, er det oftest et rigtig godt sted man er havnet! 🥰
nouw.com/bylauradenis