Healthy Pinky Smoothie.

Indeholder tilknyttede links

I morges vågnede jeg allerede 07.30, da jeg havde en morgen aftale med min skønne nabo, Sabrina, hvor det bød på en lang gåtur nede ved Vejle havn (det er simpelthen det smukkeste sted!), med en god kop kaffe i hånden og en masse snak! På trods af vi bor ved siden af hinanden, ser vi ikke hinanden så tit, så når der er gået mere end 2 dage, så har man lige brug for at slå hovederne sammen og snakke! Men på vejen hjem købte vi begge lidt morgenbrød, og da jeg så kom hjem, tog jeg mit morgenbrød og fik det klar, og lavede mig en lækker smoothie ved siden af, som simpelthen blev så lækker og god, at jeg bliver nød til at dele opskriften med jer! Det er en af de bedst jeg har lavt længe, og så kræver den ikke så meget, men smager stadig fantastisk og sød + den får den fineste lyserøde farve!

Det du skal bruge til 1 smoothie er:
- En halv banan.
- En håndfuld hindbær (gerne fra fryseren).
- En spiseskefuld protein pulver fra Bodylab, med smagen Peach (find den her).
- En smule havremælk (bare indtil det meste er dækket - find lidt her).

Det hele kommes i en blender, og så starter man bare, og forsætter indtil man har den ønskede konsistens. Den her smoothie var virkelig lækker, frisk og cremet og mættede i rigtig langtid, hvilket for mig er en win win situation + så var farven på den, bare skøn!

Er det en smoothie i skal prøve at kaste jer ud i, eller har i en anden god opskrift på en smoothie, som man bare må prøve? Hvis så smid den gerne nede i kommentaren, jeg elsker at lærer nye opskrifter!
God søndag til jer alle sammen!
Kys N.

Synes godt om