Healthy Banana Pancakes.

Indeholder tilknyttede links

Uha hvergang jeg smider de her lækre pandekager på min story eller op på min instagram profil, så modtager jeg altid en masse spørgsmål omkring hvad opskriften er, så nu får i den her! By the way, hvis i ikke følger mig på instagram i nu, så gør det lige - der opdatere jeg ret ofte med billeder og på story (Nicolinepraus).

Opskriften er ret så simpel, og det er virkelig blevet min livret og ting at starte med, her i lockdown tiden. Det er nærmest den eneste ting jeg spiser hver morgen nu, og jeg elsker det! De er for det første som nævnt tidligere, lette, sunde og man kan putte hvad som helst i dejen - det er kun fantasien der sætter grænsen!

Til 1 potion, skal i bruge:
- 2 æg.
- 1 banan.
- Mørk chokolade skåret i stykker eller peanutbutter (det er selvvalgt - men det gir det lidt ekstra, og som sagt, i kan putte alt i her! Det er her i virkelig kan gøre det til jeres egne!)

Fremgangsmåde:
I starter med at putte de 2 æg ned i en skål og får det pisket godt sammen, så de får en farve, og ikke er skilte. Derefter moser i bananen og putter i og pisker rundt igen, så det bliver en fast form. Derefter putter i hvad i har lyst til at putte i af ekstra ting. Jeg har her på det seneste tilføjet peanutbutter, og det er.. lækkert! Og så steger i dem bare på en pande bagefter. Lækkert, nemt og det tager INGEN TID!

Det er simpelthen de mest letteste og lækreste pandekager, og hvis man lige topper dem med en lækker sirup (fx denne fra Bodylab), så er det bare endnu mere lækkert! Jeg tager altid lidt frugt ved siden af, bare for at have lidt frisk også - og hvis jeg nu har nogle bær, så putter jeg også dem på! Virkelig lækkert!

Men som sagt i skal virkelig prøve dem, de er så lækre! Hvis i prøver dem, så må i meget gerne dele billederne med mig, og tagge mig på det, så jeg kan følge med - det kunne være så hyggeligt! Skriv også gerne lige nede i kommentaren, om i vil have flere lækre og sunde opskrifter her på bloggen, så skal jeg nok prøve at få det gjort - elsker at stå i et køkken, så gerne!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer